• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

tampeza - rzeczywiscie w naszych okolicach chlodno bylo. Mala ubralam w sukienke i zalowalam ze mialam tylko kocyk, bo sie rozkopywala. Moglam wziasc ze soba taki polarowy spiworek do wozka, ale kto by pomyslal ze taki zminy wiatr sie zerwie:szok:

moja nareszcie zasnala. Jutro jedziemy do naszych bardzo bliskich przyjaciol, ale bedzie fajnie. Maja 10 tygodniowego bobaska, fajnie bedzie znowu zobaczyc takie malenstwo tym bardziej ze tez niedlugo bedziemy mieli:-D

reklama
ALE ZGROMADZENIE MAMUSIEK , FAJOWO.

Tampeza przeżycie nie do pozazdroszczenia:rofl2:, ale ci numer odwaliła:-D. tez mi sie podoba jak tu świętuja , u mnie w Strusshamn całymi rodzinami , wszyscy faceci młodzi , starzy, dzieci poprzebierani i wszyscy dumnie maszerowali, dzieci reprezentowali poszczególne klasy ze szkoły , gdzie u nas taka organizacja:no::no::no:.Wśród młodych nie ma tyle patosu i patriotyzmu, takie pochody to tylko na BOŻE CIAŁO:-D

Martka a gdzie suwaczek Natuni:-D:-D:-D?
a śliczna ta twoja córunia:tak:.a jęsli moge spytac , z jakiej części kraju pochodzisz?

Agathe jak mojego sie wymęczy i mam pełno wrażeń w ciągu dnia też szybko odpada. mojego naprawdę długo trzeba męczyc , ten ma energii:)

moja to tak sie nauczyla ze nie wazne jak sie wymeczy w dzien to zasypia od razu o 21. Nie da sie jej polozyc wczesniej, bo tylko lezy w lozku i marudzi,, przychodzi 21 i pada:-) to sie nazywa zegar biologiczny;-)

Moja zasnela jakas godzine temu, ale klade ja o 20 i czasem chwile a czasem godzine zajmuje jej zanim zasnie, Cale szczescie ze juz nie drze buzi tylko sama sobie lezy w lozeczku, az zasnie.
Mi najbardziej w tych paradach podoba sie ze oni tak radosnie do tego podchodza, a nie na powaznie i jak ludzie sobie na ulicy gratuluja:-)
Wlasnie Marta daj suwaczek, nie ukrywaj takiej pieknej cory

moja to tak sie nauczyla ze nie wazne jak sie wymeczy w dzien to zasypia od razu o 21. Nie da sie jej polozyc wczesniej, bo tylko lezy w lozku i marudzi,, przychodzi 21 i pada:-) to sie nazywa zegar biologiczny;-)

mój miał taki zegar biologiczny:-D do roczku i zasypiał od razu po kąpielu , po 19 , ale wtedy była sielanka a teraz totalna rozpierdziucha , jak tu przyjechałam wszystko na opak , nie chcial spac, budził sie częściej w nocy:rofl2: i tak zostało:crazy:
chociaż jak teraz chodzi do przedszkola to zasypia wcześniej i jest lepiej.
ALE POWIEM CI , ZE NIERAZ ZDAŻAŁA SIĘ I 22 JAK ZASYPIAŁ!!!

TA ich radośc to chyba taka ich cecha narodowa:-D
bo my tylko narzekamy, a jakis wolny dzień to lenistwo w domu, moze generalizuje , ale cos w tym jest.

ja pracowalam w przedszkolu i wiem dlaczego te dzieci tak ladnie spia w nocy:-)

bo przy ladnej pogodzie prawie caly dzien sa na dworzu i sie tak wymecza, ze spia jak aniolki:tak:

tylko przy brzydkiej pogodzie nawet przy deszczu czy zawieji to minimum 2 godziny dziennie:tak:

ja pracowalam w przedszkolu i wiem dlaczego te dzieci tak ladnie spia w nocy:-)

bo przy ladnej pogodzie prawie caly dzien sa na dworzu i sie tak wymecza, ze spia jak aniolki:tak:

tylko przy brzydkiej pogodzie nawet przy deszczu czy zawieji to minimum 2 godziny dziennie:tak:

zuważyłam, byłam tam kilka dni.
ale w deszczu też , no i mam chorego czarka.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry