Lilka
Fanka BB :)
czesc mateczki 
my dzis caly dzien poza domem spedzilismy
rano sie obudzilismy i przypomnialo mi sie ze jest piatek a to oznacza ze jest przedszkole w Helsestasjon
wiec zjedlismy sniadanko i pojechalismy
bylo bardzo kameralnie bo myslalam ze tam duzo rodzicow bedzie a bylo malo(bylismy pierwszy raz)
Milenka od razu poleciala do dzieci
byly zabawy na macie,malowanie farbkami,no i wieleeeee zabawek
Hania tez sie wybawila nowymi zabawkami i strasznie sie zmeczyla tymi wszystkimi wrazeniami,ze nawet drzemke sobie zafundowala
nastepnym razem jedziemy za 2 tygodnie
bo K.bedzie mial wolny piatek
zapraszali abym sama przyjechala,ale naprawde czulabym sie glupio bo malo mwoie po norwesku
oczywiscie od razu Milena zaczela łapac slowka,i juz nam nie odpowiadala np.tak po polsku tylko po norwesku
panie przedszkolanki byly w Polsce w Krakowie wiec sobie milo rozmawialismy
potem byly owoce do jedzenia...fajniutko
ciesze sie ze miala kontakt z innymi dziecmi...oczywiscie wyszlismy ostatni
fakt po dwoch godzinach mialam ochote juz wyjsc ale wytrwalam
ja tez tam jestem zalogowana,ale zagladam tylko jak cos potrzebuje sie dowiedziec,czyli juz baardzo zadko
BB najlepsze :-)

my dzis caly dzien poza domem spedzilismy
rano sie obudzilismy i przypomnialo mi sie ze jest piatek a to oznacza ze jest przedszkole w Helsestasjon
wiec zjedlismy sniadanko i pojechalismy
bylo bardzo kameralnie bo myslalam ze tam duzo rodzicow bedzie a bylo malo(bylismy pierwszy raz)
Milenka od razu poleciala do dzieci
byly zabawy na macie,malowanie farbkami,no i wieleeeee zabawek

Hania tez sie wybawila nowymi zabawkami i strasznie sie zmeczyla tymi wszystkimi wrazeniami,ze nawet drzemke sobie zafundowala
nastepnym razem jedziemy za 2 tygodnie
bo K.bedzie mial wolny piatekzapraszali abym sama przyjechala,ale naprawde czulabym sie glupio bo malo mwoie po norwesku

oczywiscie od razu Milena zaczela łapac slowka,i juz nam nie odpowiadala np.tak po polsku tylko po norwesku
panie przedszkolanki byly w Polsce w Krakowie wiec sobie milo rozmawialismy
potem byly owoce do jedzenia...fajniutko
ciesze sie ze miala kontakt z innymi dziecmi...oczywiscie wyszlismy ostatni

fakt po dwoch godzinach mialam ochote juz wyjsc ale wytrwalam

dzięki dobra kobieto, musze TAM zajrzec , jestem tam zalogowana, ale nie ma jak na BB
![]()
ja tez tam jestem zalogowana,ale zagladam tylko jak cos potrzebuje sie dowiedziec,czyli juz baardzo zadko
BB najlepsze :-)
, musze TAM zajrzec , jestem tam zalogowana, ale nie ma jak na BB
.i w sumie wróciliśmy z niczym , ale najważniesze , że byliśmy jeszcze na spacerze na sąsiedniej wyspie o nazwie SOTRA , naprawde piekne widoki.