reklama

mamy z norwegii

682k1nn.jpg

dziś jest nasze święto
wszystkiego najlepszego

reklama
hej Dziewczyny!!

..u mnie nic nowego.. moze pozatym ze w moich haftowankach skonczylam juz z osiolkiem i teraz tylko koszyk z jabluszkami i przechodze do prosiaczka.. pozatym jutro chyba jade do kristiansand - kontynuacja z zakupami (meble albo pralka).. pogoda piekna a ja wciåz rozmyslam i marze o wakacjach nad morzem albo wlasnym domu - gdzies tak przy wodzie.. znowu tesknota za fiordami, letniå bryzå i przestrzeniå..

Witaj Kasiu, fajnie , że masz jakieś zajecie w postaci haftowania, no i czas na to- zazdroszczę:tak:, chciałabym kiedyś zobaczyc Twoje dzieło, pochwalisz się?

a ja własnie wróciłam z krótkiego spacerku z Cezarkiem, wybrałam sie z nim bez wózka, grzecznie szedł obok, dał mi raczke i zwiedzał wielki świat:rofl2:.
miałam go zaprowadzic dzisiaj do przedszkola , ale tak kaszlał okropnie , że zrezygnowałam:-(.....

Wszystkiego najlepszego mamuski z okazji naszego swieta!!!!!!!!
:-):-):-):-)

u nas piekna pogoda,wiec nie dlugo wybywamy na podworko

Ana ty kupilas piaskownice...masz piasek do niej??
nasza stoi jeszcze bez..:nerd:
szukalismy i nigdzie takiego piasku do piaskownicy nie mozemy znalezc...podpowiedcie gapci gdzie to cos mozna tu dostac:rofl2:

Wszystkiego najlepszego mamuski z okazji naszego swieta!!!!!!!!
:-):-):-):-)

u nas piekna pogoda,wiec nie dlugo wybywamy na podworko

Ana ty kupilas piaskownice...masz piasek do niej??
nasza stoi jeszcze bez..:nerd:
szukalismy i nigdzie takiego piasku do piaskownicy nie mozemy znalezc...podpowiedcie gapci gdzie to cos mozna tu dostac:rofl2:
Lilka wiesz co z tym piaskiem to masakra, nie jestes gapciem bo tu nie ma takiego typowego:crazy:
wziełam sobie z piaskownicy na placu zabaw, ale ten piach jest beznadziejny , bo wkopałam sie troche w głąb i był mokry, więc sie ucieszyłam:-D
na zajutrz zrobil sie suchy i mąż sie śmiał , że zwiozłam cement do domu. może gdzieś z lasu przynieś?ja mam ostatnio roboty w ogrodzie to przyczję sie wieczorem
u mnie nawet w przedszkolu taki żwirowaty piasek...

..witaj Aniu..
..eeetam..powiem Ci ze haftowanie fajne ale jak robisz to z przyjemnosci i hobby a nie z braku zajec choc ciesze sie na efekt koncowy ze zrobie ladnå rzecz dla swojej Dzidzi.. J. przed wyjsciem do pracy powiedzial "idz na spacer", i pojde - 500m do sklepu.. nie wiem czy to ja taka malo kreatywna jestem czy co ale choc za oknem pieknie ja sie na to nie czuje.. nie ma z kim,nie ma gdzie.. jakkolwiek. tez wiem ze jak przyjdzie Malenstwo to moze mi sie ukrucic z wolnym czasem i wtedy zeby choc i pomysly byly to mozliwosci mniejsze...

co z tym Czarusiem biedaczkiem.. przeciåga mu sie.. a dajesz mu cos? mam nadzieje ze w koncu mu minie.. a jak Twoj kurs?

agnieszka - usmialam sie jak pisalas o swojej Lamii jak zajada wszystko i od stolu nie odchodzi!! :-D pocieszna ta Mala!! :-D ZARLOCZEK!!! :-D:-D:-D

Kasiu śliczne widoki , nie dziwota , że tęsknisz:tak:

A co do Czarusia , podawałam mu syropek co mu lekarz przepisał, ale widocznie nie podziałał, męczy go cały czas kaszel....teraz mi usnął....

Ana to mnie pocieszylas
czyli zostaje juma na placu zabaw??:-D:-D:-D
ino ja mam plac zabaw z piaskownica pomiedzy domkami to nie wiem jak by tu sie przyczaic na ten piasek by nikt nie zobaczyl hihiii :ninja2::rolleyes2::ninja2:
my zwiedzilismy wszystkie sklepy ogrodowe,ale tam piaski tylko do kwiatkow...
juz o Monterze myslalam,zeby pojechac

Ana zdrowka dla Czarusia
a powiedz mi jak iles dni go nie ma to mimo wszystko placisz za meisiac normalnie czy oni cos zmniejszaja??

Kasiu ja bym sobie pohaftowala :happy: ciekawe czy pamietam jeszcze jak to sie robi :rofl2:
ostatnio widzialam tutaj gotowe zestawy do wychaftowania obrazkow do dzieciecego pokoju i poprosilam meza zeby mi raz kupil :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry