Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo juz sama nie wiem..
choc dzisiaj to na pewno odpada bo tez dopiero 1h temu zakonczyla sie kløtnia.. poszlo oczywiscie o to samo - kiedy ta przeprowadzka!! On sie mnie czepia ze ja slowa nie dotrzymuje, ze panikuje zamiast czekac bo przeciez obiecal ze wszystko bedzie na czas.. wiem ze go popycham, popedzam ale On normalnie robi ze mnie potwora!! czekam od stycznia!! kazda normalna osoba juz dawno wyszlaby z siebie a On mi mowi ze moje zachowanie jest nienormalne.. bedzie na czas!! qrwa!! jest tylko 6 tygodni do terminu, ja tu zaczynam coraz to dziwniejsze rzeczy czuc!! nic nie rozpakowane,nic nie poprane, løzeczko powinno skrecone stac i sie wietrzyc bo przeciez smierdzi okrutnie lakierem i grykå.. On mysli ze ja nie wiem ze On jest zajety, ze zestresowany, ja mam zal ze On nie rozumie moich obaw.. normalnie wariactwo.. mowie Wam przechodze ostatnio pieklo!! stanelo na tym ze mam sie uspokoic i wstrzymac swoje nalegania na 2tyg. wiem ze On niewiele tez tutaj moze i zle sie z tym czuje ze wszczynam te akcje ale ja moge jeszcze mniej i chce zeby w koncu chociaz zaczål sie dopytywac, naciskac bo to jest tak samo wazne jak cala reszta rzeczy ktore Jemu i Jego Wspolnikowi wciåz w coraz to nowych tygodniach wypadajå...