reklama

mamy z norwegii

oj coś mi sie wydaje , że zostaną:-(
nie ciekawie to wygląda, bikini to juz 100% nie założe, a ręka najgorzej,,,,
ale to juz przeżyję, męża juz złapałam:-D
tylko nie moge nic robic a to prawa rąka , strasznie mnie bolil jak robie cos tą ręka, mój mężuś pomógl mi wykapac małego i tyle go widziałam, wybył:rofl2::crazy:....

reklama
oj biedna,,,,, no i Czarekt tez sie stresu najadl....

moja Sandra jak narazie poki sie usmiecham to nie reaguje, nawet jak sie pokloce z mezem i mi lza poleci, ale niedlugo zacznie rozumiec i tez bedzie reagowala na lzy mamy:zawstydzona/y:

Wspolczuje Ana, dostalas jakies masci, zeby zlagodzic bol i zeby blizny nie zostaly?
Agathe my tez nie chodzimy poki co do przedszkola, tylko otwartego, wiec chyba podejde jutro

Wspolczuje Ana, dostalas jakies masci, zeby zlagodzic bol i zeby blizny nie zostaly?
Agathe my tez nie chodzimy poki co do przedszkola, tylko otwartego, wiec chyba podejde jutro

żadnej maści , nic .najbardziej sie boje tego bólu jak opatrunki mi bedą ściągac za dwa dni:-(.ale na blizny wziłam sobie cepan z PL

szczerze mowiac nie stac mnie teraz na normalne przedszkole, bo to minus ponad 5000 w budzecie (3300 zabiora i 2000 za przedszkole)

ale mala zdala egzamin na 5 myslaslam ze nie bedzie taka zafascynowana. Pracownica powiedziala ze takie dzieci nie maja problemow w przedszkolu.

Ja pamietam poprostu z mojego przedszkola takiego malucha co plakal za mama ciagle, ale widze jednak ze nie kazde dziecko sie nadaje takie male.

Jak odchowam drugie to puszcze je razem i wroce do pracy:-)

to fakt wielki ubytek w budżecie to cało przedszkole..:-(
o ale jak chce wrócic do pracy to musieliśmy go oddac do przedszkola , mimo , że sie zdeklarowaliśmy na wrzesień

napewno. ja teraz jestem prawie w 5 miesiacu wiec i tak bede w domu no i po porodzie tez, ale gdybym nie byla to bym wyslala mala do przedszkola i chetnie wrocila do pracy, bo nuzy mnie to siedzenie w domu:-(

reklama
ok, dziewczyny

zbieram sie, bo wskocze sobie pod relaksujacy prysznic i poczytam sobie do poduszki - ciezki dzien mialam:-(

poczytam sobie jutro co tam nastukacie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry