Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale przynajmniej juz wiem ze dziala - wzielam z Twojego zrodla! ;-)

no i imprezka!! rodzina sie zbiegnie i bedeå Malå ogladac jak @-pke w ZOO! i za poliki chwytac i "aTYaTY, jaka duza i sliczna Niunia!" mowic 
i zakupki sobie zrobisz! jakies plany?
nic to! po tym USG to juz chyba bede bardziej pewna co do daty...:-)
. Wczoraj oberwalo sie mojemu bo wyslalm go do apteki po cos typu Gripex i masc rozgrzewajaca dla dziecka. Mowil ze mala ma 11 miesiecy a baba sprzedala mu sanasol i masc tygrysia
. W lipcu tez pewnie bede chciala jechac ale to juz autem i wtedy jakies wieksze zakupy zrobie.
Przechodzi ludzkie pojecie!Kolezanka mnie zarejstruje do swojego,tylko ile teraz bedzie trwalo przepisywanie?Jestem juz w drugim miesiacu ciazy a ja zadnych badan nie robilam...Czytalam o pasie ciazowym,ale od jakiego miesiaca mozna go nosic?
. Mala si strasznie nacierpiala, pobieranie krwi (nie mogli znalezc zyl), cewnikowanie, usg, rtg itd. Mam nadzieje ze chociaz wyniki maja byc dobre, podobno nastepna wizyte bedziemy mieli za miesiac. Poza tym Grubachu nizle sie rozlozyl, katar, kaszel i goraczka ponad 39. Ja tez przeziebiona. Oby szybko przeszlo, bo juz tydzien nas trzyma

, olałam wózek i poszlam szuka meża , wkońcu wspólnie znaleźliśmy gwiezdny pojazd i biegiem na samolot do bergen....najgorsza ta podróż , maly plakal, bo nie chciał siedziec , masakra , ale jak zobaczyłam uśmiechniętą buzie tatuśka to stres minął.
.
.