reklama

mamy z norwegii

dziekuje za gratulacje,choc do mnie to jeszcze nie dociera :sorry:
dobrze ze maz przyjal to tak dobrze bo mnie pociesza:sorry:

wlasnie wysylam mu nr tel do szpitala by umowil nas na usg w niedziele
bo ostatnio tylko niedziele ma wolne:baffled:

reklama
dziekuje za gratulacje,choc do mnie to jeszcze nie dociera :sorry:
dobrze ze maz przyjal to tak dobrze bo mnie pociesza:sorry:

wlasnie wysylam mu nr tel do szpitala by umowil nas na usg w niedziele
bo ostatnio tylko niedziele ma wolne:baffled:

To super, ze dobrze przyjal, ale wiesz to nie koniec swiata, trzeba sie cieszyc:tak:
Lilka jak to usg, mozesz sobie zrobic juz teraz? czy moze nie jestes w Norwegii, bo nie rozumiem

musze miec zrobione usg by wiedziec chociaz ktory to tydzien ciazy
ja nie mialam jeszcze okresu od porodu!!
tzn.domyslam sie ze to juz 8 tc. bedzie bo wiem kiedy byly przytulanki:sorry:
no ale w szpitalu inaczej terminu mi nie wyznacza....bo z czego jak @ nie mialam??
jestem tutaj

mam nadzieje ze uda sie na niedziele te usg zalatwic bo inaczej bede musiala czekac z dwa tygodnie az Karolowi dadza wolny dzien w tygodniu
a juz z doswiadczenia wiem ze jak weekend to malo personelu w szpitalu jest :sorry::-(

To tez mialabys termin na wrzesien, super. Zastanawialam sie nad tym usg jak pisalas, bo ja bede miala dopiero w 19 tygodniu, pod koniec kwietnia. Myslalam, ze moze u was robia wiecej niz jedno

z moich obliczen wychodzi koniec wrzesnia
jak sobie pomysle ze trzecie lato z brzuchem to mnie telepie

i wakacje nad polskim morzem w sierpniu tez poszly sie kochac :confused2:

a maz sie nie dodzwonil...w tygodniu siedza do 15 to w sobote wogole...
wiec bede w tej niepewnosci zyla jeszcze ponad tydzien achhhh:-(

hej LILA! domyslam sie ze to szok dla Ciebie ale nie martw sie! :tak: wszystko bedzie dobrze.. i dobrze ze måz tak to przyjål.. naprawde. pomysl.. moglo byc gorzej.. dasz sobie napewno rade..3mam kciuki! ;-)

a nad polskie morze tez mi sie marzy..:rolleyes: mialam z kolezankå w lutym/marcu do Gdyni na weekend w hotelu SPA.. taaaa.. marzenia scietej glowy! pracy tyle ze hoho! i na 4dni wolnego nie mozemy sobie pozwolic.. dzis np. pracowalam 9h45min! i mimo tego ze moze tak juz nie dzwigam bo moje dziewczyny mnie oszczedzajå to i tak mi coraz ciezej.. na szczescie psyhicznie nie jest ze mnå zle wiec to znosze ale przyjdzie czas ze chyba tylko liste bede w stanie podpisac.. no i te bole brzucha i plecow.. :zawstydzona/y:a na koniec sezonu - koncowka kwietnia jest w planie dla pracownikow wycieczka do Turcji.. ja bede juz w 30tc wiec nie wiem czy dam rade.. a bardzo bym chciala, chociazby dlatego ze zasluzylam sobie!!!! :wściekła/y: ale nie wiem czy to bezpieczne samolotem:zawstydzona/y:, pozatym nie kazdy przewoznik juz w takim stanie ciåzy zabiera..:zawstydzona/y:.. a zaraz po powrocie przepakowanie bagazy, i samochodem do PL. martwie sie jak ja dam sobie z tym wszystkim rade, chociaz ciesze sie na samå mysl i dobrej nadzieji jestem..

ana79 - czy z tym decoupag to ozdabianie welnå np. porcelany - takie np. koszulki na filizanki? - widzialam cos takiego w gazecie :-) i jak ty to tak? dla biznesu? jakis rynek zbytu masz? zamowienia? czy tylko tak dla hobby?

Z tego co pamietam , to jeśli ciaża przebiega bez problemów i nie jest patologiczna to mozna samolotem, ale przed wcześniejszym uzgodnieniem z lekarzem, ja nie mogłam:( ale spa w moim kochanym mieście -polecam, slyszalam , że jest fajny masażysta:tak:
a ten decoupage to hobby, na razie ucze się, to wycinanie serwetwk i nakladanie na przedmity, porcelana , szkło, drewno, kamionce itp.

reklama
tak Ana
oni tu usg robia polowkowe i jak cos jest nie tak z dzidzia

mi robili w 41tc.jak juz ich zmusilam bo bylam po terminie :baffled:
to powiedzieli mi ile dziecko wazy,sprawdzali prace lozyska,serca itd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry