Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekuje za gratulacje,choc do mnie to jeszcze nie dociera
dobrze ze maz przyjal to tak dobrze bo mnie pociesza
wlasnie wysylam mu nr tel do szpitala by umowil nas na usg w niedziele
bo ostatnio tylko niedziele ma wolne![]()

:-(
wszystko bedzie dobrze.. i dobrze ze måz tak to przyjål.. naprawde. pomysl.. moglo byc gorzej.. dasz sobie napewno rade..3mam kciuki! ;-)
mialam z kolezankå w lutym/marcu do Gdyni na weekend w hotelu SPA.. taaaa.. marzenia scietej glowy! pracy tyle ze hoho! i na 4dni wolnego nie mozemy sobie pozwolic.. dzis np. pracowalam 9h45min! i mimo tego ze moze tak juz nie dzwigam bo moje dziewczyny mnie oszczedzajå to i tak mi coraz ciezej.. na szczescie psyhicznie nie jest ze mnå zle wiec to znosze ale przyjdzie czas ze chyba tylko liste bede w stanie podpisac.. no i te bole brzucha i plecow..
a na koniec sezonu - koncowka kwietnia jest w planie dla pracownikow wycieczka do Turcji.. ja bede juz w 30tc wiec nie wiem czy dam rade.. a bardzo bym chciala, chociazby dlatego ze zasluzylam sobie!!!!
ale nie wiem czy to bezpieczne samolotem
, pozatym nie kazdy przewoznik juz w takim stanie ciåzy zabiera..
.. a zaraz po powrocie przepakowanie bagazy, i samochodem do PL. martwie sie jak ja dam sobie z tym wszystkim rade, chociaz ciesze sie na samå mysl i dobrej nadzieji jestem..