Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spotkanie bylo tu w KRS (Voie skole),bylo jedzonko (ciasteczka, ciasta wlasnej roboty, kawa , herbatka, mini hot dogi itd) i ogolne wyglupy!dzieci szalaly!nasz z kolei stanal jak zamurowany i ciezko mu bylo sie ruszyc z miejsca!chyba nie wiedzial co sie dzieje!smialismy sie z mezem ze w domu tak chojrak a tu masz-stoi i nie wiem co ze soba zrobic!
nie wiem Kasiu kiedy tak naprawde jest nastepne spotkanie!pewnie na mikolajki ale my juz bedziemy w PL:-):-(a to Twoj J.by nie poszedl?no nie tak do końca cały, ale juz mysle jak sobie chlopaki dadzą rade , nie wiem moze jestem nadopiekuńcza, ale zawsze jak wychodze , a tylko to robie co niedziele bez niego to mam myslowke , bo mój m to albo czapki zapomni założyc jak go wyjmuje z samochodu , albo dwa danonki i banan na obiad i rozpierducha w mieszkaniu , że jeszcze poniedzialek mam zadanie ze szmata i ścierką
![]()

-brak slow!

, no u mnie nie pada snieg , burza przeszła przez moja mijscowośc i tyle , ale w pl ma padac na mikołaja
.

raczyl gosci usmiechami i swoim ''gaworzeniem''
no i nadal zemna siedzi