reklama

mamy z norwegii

no tak , mój wył bo chciał wstac i iśc do salonu sie bawic i na bajeczki:tak:.
Agnieszka olej to ,sorki , że tak napisałam , ale kobietko pomysl tez o sobie , napewno jej nie zaszkodzisz , że troche dłużej posiedzisz u mamy:tak:.a z tym Mrzezinem to tam kupilismy właśnie ziemię, ale przeraża mnie dojazd , wiesz jaka tam jest paskudna droga i jakie zadupie:rofl2:....

reklama
a to gratulacje, ale wiesz rewa, czy kosakowo tez zadupie, no droge to mogliby zrobic. w Mrzezinie jak bylam u kumpeli na 18-tce to rozwalilam noge, bo usiadlam na wystajacym kawalku blachy. Jak poszlam do chirurga po 2 dniach to mnie opierdzielil, ze tak pozno i musial saczek wszywac.
moi rodzice za to coraz czesciej mowia o sprzedarzy domu w Kazimierzu i kupnie w Pucku albo w okolicach.

Aniu jesli do mnie bylo to pytanie o akcje samochodzikowa to po prsotu stanela w miejscu!mezus obiecal ze jutro to zalatwi:)
Agus ja tez nie chce Cie nastawiac przeciw ale Ania ma racje co do tego ze mogalbys troszke dluzej zostac w PL i troszke odzyc, ale zrobisz oczywiscie jak bedziesz chciala i jak uwazasz!ja zreszta do dzis nie moge tego wszystkiego pojac co napisalas...:-(:confused:nie dociera to do mnie!!!ale wierze ze wszystko sie dobrze ulozy!czego oczywiscie Ci zycze:tak:;-)
a jesli chodzi o nocne zabawy to nasz Kuba jak mial ok roku, moze troszke ponad tez potrafil wstawac w nocy i 3-4 godziny nie spac bo mu sie na zabawy zbieralo!
moze to domena malych dzieci?:rofl2::baffled:;-)
kurcze dziewczyny jestem przerazona slyszalam ze w drugiej ciazy brzucho rosnie szybciej i jest wiekszy?prawda to?Agata, Aga, Lila jak to jest?powiedzcie?normalnie momentami czuje sie jakbym byla w ciazy:-D, jakos mi brzuch przeszkadza!!!chyba mam jakies paranoje juz:baffled:
a tak na marginesie chce mi sie coli jak cholera, wiem ze nie powinno sie pic ale mi sie chce....i musze!!!:rofl2::baffled::wściekła/y:

nie od miasta juz sie odzwyczaili, wczesniej mieszkalismy w gdyni, wiec teraz to troche zadupie, pucka nie lepszy. jakos marza o spokojnej okolicy, moze blizej morza itd.
a dom jest za duzy dla nich, teraz mieszka jeszcze moj brat ale nie wiadomo czy zostanie tam na stale, a to sa 3 pietra, kupe sprzatania i kasy na ogrzewanie

No tak samo maja moi teściowie , ten sam problem , ale oni raczej się nie wyprowadza , bo dopiero co zbudowali ten dom, trzy pietra i każdy poszedł w swoja strone:tak: , mieszkaja sami, no ale teraz jak zjadę to wbijamy sie z Czarkiem do nich:-D, bo te na chyloni sprzedalismy w wakacje, troche mi szkoda , bo co na swoim to na swoim , a ja lubie miec spokój i troche intymności, a wiadomo jak to bywa ....
Niunia do ciebie kochaniutka to bylo z autkiem:-D, a co do coli , wczoraj czytałam na wirtualnej o szkodliwosci na płód , jak chcesz to sobie poszperaj i poczytaj, podsumowując , nie dajmy sie zwariowac , ja też chlałam colę:-D jak zaciążyłam, wszystko w umiarze:tak:, chyba puszczke dziennie , ale miałam takie parcie na nią , że nie mogłam sie powstrzymac , najgorzej jak leżałam te dwa miechy w szpitalu, to mi przemycali i pokryjomu piłam, bo piguły zabraniały:rofl2:

Ostatnia edycja:
niunia mi sie z brzuchem nie sprawdzilo, do 20 tygodnia wcale nie bylo widac i nosilam swoje rzeczy, a potem niewiele, chyba ostatnie 2 miesiace wyszedl, ale wcale nie taki duzy.:-D
ja tam pilam czasem cole, bo tez mnie nachodzilo, troche pewnie mozna, byle nie za duzo bo wyplukuje zelazo.
a co do wyjazdy, to jeszcze moge zmienic zdanie i zostac dluzej, zobaczymy jak bedzie

Aniu ja o tej metodzie Helen Doron nie slyszalam!a to myslisz o tym dla Czarusia?
poczytałam na necie i jedna koleżanka z BB prowadziła swoje dziecko na te zajęcia i opisała na czym polegaja , jak dla mnie bomba:yes:, sa bardzo atrakcyjne i jestem na tak , teraz tylko kwestia męża ,czy sie zgodzi , bo ksztuja nie mało, za semstr 600 zł:szok:, nowy nabór jest w lutymi rwa do czerwca , zajęcia dwa razy w tygodniu , ja nie pracuje to czasu mam wiele , a jak ma to jakoś rozwinąc Czarka to jestem napalona. W gdyni sa trzy punkty z tym nauczaniem i w pucku tez , ale ja wole do Gdyni , znam jak własna kieszen , więc jest mi bliższa sercu mimo , że do pucka mam bliżej.
Tampeza, mam nadzieje , że zmienisz zdanie.A z tą cola to nie miałam pojęcia , że wypukłuje żelazo:baffled:, no proszę:dry:

reklama
u mnie nocami tez jazda, bo maly w dzien ma noc a w nocy dzien:baffled: dzisiaj go w dzien troche budzilam wiec moze bedzie lepiej. Sandra tez o 2 sie obudzila i wolala ze chce bajki i do salonu. Musialam ja klasc od nowa, ale na szczescie sie udalo i spala do prawie 7 rano:tak:

bylismy dzisiaj na kontroli z malym. Juz wazy 3800. Od poniedzialku 200 gram przybral... kurcze rosnie w oczach:szok: ale mleczka to sobie nie zaluje, wiec moze dlatego.

Sandrze tez snieg sie bardzo podobal:-)

Niunia co do brzuszka to chyba nie ma zasady bo znowu ja mialam wiekszy przy Sandrze niz z Danielem.

A i dzisiaj kupilam w polskim sklepie pierogi z serem bialym, ale byla wyzera:-)

i zamowilam piergoi na swieta, nawet nie drogo 32 korony za 400 gram, jak sie zamowi z gory, bo jak nie to 40, tak czy tak to nie drogo za gotowe;-)

u mnie maly ssanie wieczorne wlaczyl, wiec tylko pewnie poczytam bo juz pisac sie nie da przez jakis czas, pewnie do poznego wieczora:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry