plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
ja osobiscie niewiele o Joli wiem i niewiele jå widzialam - nie mam PL telewizji. czytalam po lebkach jakies tam atrykuly i zdjecia oglådalam na wirtualnej, ale nic pozatym. wczoraj jak to zobaczylam to myslalam ze ona tak dla jaj ale obejrzakam tego wiecej i chyba ona rzeczywiscie taka GLUPIA jest!! ale jak to mozliwe!! przeciez dzieci z podstawøwki nawet wiecej wiedzå!! normalnie nie rozumiem i jestem przerazona takå glupotå ze takie cos wogole chodzi po ziemi!!! masakra!!! 

ja to takie zjawisko rozpatruje raczej w smutnych a nie smiesznych kategoriach choc momentami posmialam sie tez..

ja to takie zjawisko rozpatruje raczej w smutnych a nie smiesznych kategoriach choc momentami posmialam sie tez..
, aż się nie chce wychodzić, ale plusem jest to, że mó Czaruś jakis postęp zrobił w trningu czystości
, wczoraj powtórka z rozrywki , ja już nie musiałam go zachęcać do wejścia do wanny i siedział , aż się woda zchłodziła , była afera jak go wyciągałam
, no a dzisiaj nie chciał uściąść na nocnik , ale usiadł na kibelek, mamy nakładkę więc na szczęście nie wpadł do klozetu
, siedział tak 20 minut , jak nigdy , tylko nic nie zrobił , ale to i tak wielkie zwycięstwo dla mnie
. 

, więc zrezygnowałam z niego bo i tani nie jest
.Ja nie wiem czemu on tak wymyśla i co mu w głowie siedzi, pocieszam sie tym , że nie ja jedna mam taki problem
.miejmy nadzieje , że Emma będzie grzecznie siusiac i od razu fanfary usłyszy od pana nocniczka