Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic szczególnegoA jeśli chodzi o moją słodką niespodziankę to nic szczególnego ... to tylko zwykły biszkopcik przekładany raz czekoladką a raz kremem waniliowym. Na koniec polałam polewą ... i wyszedł taki troszkę ala torcik:-)
, dobra dobra , z chęcią zapukałabym do drzwi
, to by dla meża juz nic nie zostało

Konrad wrócił z pracy sidzimy pijemy kawkę a tu nam ktoś beiga po ogródku zaglądamy a to sąsiadom uciekły konie na nasz ogródek hahahaha A jaką radochę miała Agata.Czesc dziewczynki
Jestem dzis bardzo dumna z naszej Nicolki : przespala calusienka nocke!!!
Ostatnie karmienie miala o 22:30 i potem dopiero o 5:15!!! Normalnie bylam w szoku!!! Coprawda poskrzeczala delikatnie w nocy, ale nawet nie musialam wyciagac Jej z lozeczka! Zasnela dopiero pol gfodzinki temu, ale najazniejsze, ze nocka byla niezarwana...
Mam nadzieje, ze pogoda bedzie dzis znosna to pojde z malenka na spacerek - swieze powietrze dobrze Jej zrobi (mi rowniez)... Mam nadzieje, ze powoli malenka bedzie przyzwyczajac sie do przesypiania nocek...
Pozdrawiam i zycze milego dnia...
Co do potraw swiatecznych... to nie mam do nich jeszcze glowy. z pewnoscia tu nic nie ede robic. Zrobie u mamy, jak pojedziemy na swieta. Poki co , to planuje w piatek zrobic chrusciki... takie nasze - polskie...
Czesc Dziewczyny.
Czytam sobie Wasze posty i sikam ze śmiechu z wyczynów Waszych pociech
I pomyślec, że niedługo mnie to czekatzn. mam nadzieję, że kupką mnie nie wysmaruje
Fajnie tu u Was na tym forum. Relacje między Wami są takie serdeczne :-)
Ja od niedawna mieszkam w Norge a w zasadzie to raz tu a raz w Polsce, bo jestem na ostatnim roku studiów. Ale jak tylko się obronię - osiądę tu na dłużej.
No nic nie zanudzam Was ... idę napic się kawki
Miłego dnia![]()