agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
agathe82 - Ja swojej też podawałam Infacol, bo myślałam,że mam do czynienia z kolkami. Faktycznie pomógł choc dziś wydaj mi się, że to nie była kolka, bo coś za szybko przeszła. Moja Pani doktor powiedziała, że to dobry lek i pomaga ale trzeba pamiętac podawac go dziecku przed każdym karmieniem.
ja przy Sandrze tez nie mialam problemu z kolkami, wiec dla mnie to nowa sprawa
ale czy mam mu podawac w ciagu dnia i noca tez? Bo on ma taki napad tylko raz na dobe niestety w okolicach polnocy wiec wszystko przede mna. Reszte dnia jest spoko. Czytalam gdzies ze wlasnie kolki pojawiaja sie regularnie przynajmniej 2-3 razy w tygodniu wlasnie wieczorami najczesciej. I stad wnioskuje ze chyba ma kolki, bo gazy oddaje cala dobe i to sporo. A jednak cos go meczy bo krzyczy w nieboglosy:-( no ale nic trzeba przezyc i bedziemy probowac czego sie da. Narazie spi,,, chyba zbiera sily na noc
ale podalam mu przed snem bo zobaczymy jak bedzie...
. Moja Pani doktor powiedziała, że to dobry lek i pomaga ale trzeba pamiętac podawac go dziecku przed każdym karmieniem.
więc miałam dodatkowa motywację bo miałam dość szorowania wszystkiego wymazanego w.....
no ale coz.....

wiem ze kiedys juz o tym pisalas ale juz nie pamietam dokladnie jak to jest z tymi przedszkolami u Ciebie? Ty jå mozesz zaprowadzac gdzie i kiedy chcesz czy musialas zapisac? i cos za to placisz prawda? a to angielski przedszkole to dla anglojezycznych rodzicøw z innych krajøw czy tylko ze tak jak Ania chce zapisac swojego Czarusia uczå tam angielskiego?
)
Ale jak