agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
wszystkim mamusiom i dzieciaczkom zycze spokojnego nowego roku i jak najwecej przespanych nocek. Zeby nam dzieci rosly zdrowo:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 kupilam tez czarny z KAPPALLU ale znowu material jest sztuczny (nawet ladny) ale sie poce strasznie w nim
 a znowu bawelniane sa bez fiszbinow, a maly mi wyciagnie te cycki jak nie wiem bo lubi sobie tak zassac i pociagnac
 nic beda wory po dwojce dzieci,,,, a taki ladny jedrny biust mialam z miseczka C:-(
 tymczasem zycze Ci duzo wiary i sily..
 jutro ide do mojego rodzinnego polskiego. No chyba ze sie pogorszy to pojade jeszcze na legevakt dzisiaj.