plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
lila! i napisz jeszcze gdzie tå kolorowa mate co to sie Mala Hania na niej kokosi kupilas!? TEZ TAKÅ CHCE!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ryba mam pytanie, czy ty mogłaś sobie wybrać , że chcesz cesarke , bo pierwszy twj poród był przez cesarskie cięcie, czy to nie ma żadnego znaczenia?hej!Ja rodzilam przez cesarskie ciecie a moj maz byl obok mnie.Usmialismy sie i bylo wesolo.W Polsce musisz miec swoje rzeczy do szpitala a tutaj ich niepotrzebujesz.Pokoj masz tylko sama dla siebie i lazienke.Jest ok. i nietrzeba sie niczym przejmowac.JAK RODZIC TO TYLKO W NORWEGII!!!!!!!!!!!!!!!!!
i nawet wsadzilam 2szt do koszyka zeby jednå w prezencie kolezance (znam ja jeszcze z Ulvik, jej chlopak jest przyjacielem i wspolnikiem mojego i tak sie zlozylo ze Ona tez w ciazy i wogole to do nich do domu do apartamentu na dol mamy sie przeprowadzic)..bedzie rodzic w maju i.. reke dam sobie uciac ze Ona to juz wogole o takich rzeczach nie mysli..!!! A PREZENT JAK W SAM RAZ!!!!! buzki za to!
POWODZENIA!