reklama

mamy z norwegii

nie wiem szczerze mowiac w ktorym tygodniu jestem powniewaz mdlilo mnie juz przed ostania miesiaczka, ale skoro wystapila, to uznalam za falszywy alarm. Ale zanim jeszcze owulacja nastaplila w kolejnym cyklu, to ja jako smakosz kawy nie moglam przelknac i troche mnie zgaga meczyla. Test zrobilam dopiero w piatek. Z kalendarza wychodzi ze to dopiero 6 tydzien sie zaczyna, ale bede w Polsce w kwietniu to pojde sobie na usg i wtedy sie okaze.

Pochodze z Podkowy Lesnej (20 km od centrum Warszawy), a teraz mieszkam w Røyneberg jest to Sola komunne pod Stavanger.

Troche mi sie nudzi ostatnio w domu, wiec bardzo sie ciesze ze znalazlam to forum.
Moja coreczke choc mala to sie sama soba praktycznie zajmuje, wiec mam pod dostatkiem wolnego czasu:-)

reklama
FAJNIE , ŻE TRAFIŁAŚ , WITAJ:)
Będzie ci raziej bo tu pełno brzuchatek:tak::tak::tak:
JA mieszkam w Strusshamn koło Bergen, na Askoy, a wcześniej w Gdyni.
mam synka , Cezarka , ma 16 miesięcy, straszny rojber i urwis:szok::szok::szok:

Może być ana...:-D?
wszyskie na wekend pouciekaly , rozmowy w toku trochę podupadły na tym wątku.....
a ty ryba co porabiasz?u mnie spadł śnieg, o dziwo bow tej części N caly czas pada,

Witam agathe82!Ciesze sie ze dolaczyla do nas kolejna mama.Mam nadzieje ze zostaniesz z nami:-)na dlugo dluzej!:tak:Tutaj mozesz pisac o czym chcesz,pytac sie ktoras z nas napewno ci doradzi.Tutaj sa sami swoi.:cool2: 3maj sie!:-D

hej! ja nie ucieklam! :-) ale jakbym mogla to bym uciekla!! :-):-)
dzisiaj Jorgeir pojechal po naszå nowå bryczke! - jednak TOYOTA AVENSIS! i jeszcze powiedzial ze oprocz duzego auta przywiezie jakås malå niespodzianke!! :szok::-D ciekawe czy bedzie dobry kolor!!? (pamietacie historie z wøzkiem??:-D:-D:-D).
ja mialam troche ciezkå noc, zasnåc nie moglam..rano wyszykowalam sie do pracy i poszlam. z tamtåd zadzwonilam do lekarza ze chce jakås wizyte - jutro czy gdzies tam w ciågu tygodnia bo te brzuszysko wciåz boli a Oni ze mam przyjechac dzisiaj..wiec w pracy nie bylam, dopiero wrocilam i.. wydaje sie ze zadnego zagrozenia dla Dzidzi nie ma. (ufff:huh:) porobili rutynowe testy - cisnienie, mocz, bicie serduszka Malenstwa, zmierzyli rozmiar brzucha i.. oczywiscie nic poza tym.. jakkolwiek - wydaje sie ze ma to powiåzanie z mojå przemianå materii (na ktorå ja raczej nie narzekam:baffled:) i uciskajåcym jelitem grubym..bede pila jakås zawiesinke, a jak bøle sie pogorszå to mam sie kontaktowac i ewentualnie wyslå na kolejne usg do Kristiansand..
pozatym jutro chce isc do szefa i prosic o to zeby mi pozwolili wziac moje 5tygodni urlopu juz od 1kwietnia. zazwyczaj wszyscy ten urlop biorå w maju kiedy hotel zamkniety wiec nie wiem jakiej odpowiedzi sie spodziewac.. coz..bede starala sie przekonac ze w mojej sytuacji jest mi juz coraz ciezej..wiec BABECZKI 3majcie kciuki!!!

ok. biore sie za sprzåtanie.. potem cos przekåsze, wykonam pare obiecanych telefonow i moze pohaftuje... milego dnia Wam zycze!! :-)

hej

a ja dzisiaj dostalam date pierwszej wizytu u lekarza na 25 marca. Ale nie spodziewam sie za duzo po niej, bo juz raz tu przechodzilam ciaze, a poza tym juz wiem na co sie szykoawac. Pamietam ze piersza ciaza wszystko bylo takie ekscytujace, bo nieznane:tak:.
Ale na ta ciaze tez sie ciesze i nie moge sie juz doczekac dalszego rozwoju, bo narazie to takie poczatki, ze praktycznie nie czuje ze jestem w ciazy, poza zmeczeniem i lekka zgaga od czasu do czasu:blink:

hej

a ja dzisiaj dostalam date pierwszej wizytu u lekarza na 25 marca.
Ale na ta ciaze tez sie ciesze i nie moge sie juz doczekac dalszego rozwoju, bo narazie to takie poczatki, ze praktycznie nie czuje ze jestem w ciazy, poza zmeczeniem i lekka zgaga od czasu do czasu:blink:

TRZYMAM ZA WAS KCIUKI U LEKARZA BABECZKI:tak::tak::tak:

A co do zgagi to najlepsza herbata imbirowa i migdały, ale nie w duzej ilości.
-pisz Kasiu co to za niespodziewanka,,,,,,

migdaly wyprobowane przy pierwszej ciazy, naprawde polecam bo dziala. Wszyscy sie smieli ze mnie bo miala migdaly wszedzie, w torebce w samochodzie, zawsze ze mna:-) ach ciaza to taki smieszny okres w zyciu kobiety.

reklama
Hej!U mnie nic ciekawego.Tutaj swieci sloneczko od czasu do czasu.Dzisiaj bylam robic malemu zdjecia do paszportu.:-DDalo sie przezyc i jakos poszlo a myslalam ze bedzie gorzej:-p.Za 2 tyg.lece samolotem do Polski.Niemoge sie juz doczekac jak ujrze znajomych i sobie pogadamy:happy2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry