Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej! . wydaje sie ze zadnego zagrozenia dla Dzidzi nie ma. (ufff) porobili rutynowe testy - cisnienie, mocz, bicie serduszka Malenstwa, zmierzyli rozmiar brzucha i.. oczywiscie nic poza tym.. jakkolwiek - wydaje sie ze ma to powiåzanie z mojå przemianå materii (na ktorå ja raczej nie narzekam
) i uciskajåcym jelitem grubym..bede pila jakås zawiesinke, a jak bøle sie pogorszå to mam sie kontaktowac i ewentualnie wyslå na kolejne usg do Kristiansand..
:-)
a czym mierzą tutaj bicie serduszka? MNIE w szpitalu 3 razy dziennie przypinali do maszyny , ktora odzytywała bicie serducha i skurze, tzw.KTG
smarujå brzuch zelem i przykladajå taki duzy "mikrofon", a na cyfrowym wyswietlaczu polåczonego kablem "pudelka" wyskakujå cyferki :-)
(ze nie wspomne KTO mi przy ustalaniu listy przydatnych produktow pomagal KOBITKI ;-)
) 

jesli chodzi o spa Droga ana79 to niestety.. to mialo sie odbyc koncem lutego/poczåtek marca ale nie moge sobie na to pozwolic - praca ofkors!!
ale tak sobie mysle ze moze udaloby sie tak poznå jesieniå.. oczywiscie jak bede w stanie i na tyle odwazna zeby zostawic Malenstwo.. najlepiej jakbysmy mogli wszyscy razem - Tatus tez..
a wiesz gdzie to mialoby sie odbyc? Hotel Kuracyjny. z netu wyglådalo calkiem,calkiem...
a bulka tarta? tak. to nazywa sie griljermel (takie w czerwonym pudelku), albo nawet w plastikowej torbie przez ktora latwo zobaczyc (wczesniej takie mialam). szukaj na polkach kolo måki, ryzu etc.etc. ..niech zgadne!! bedziesz robic mielone? ;-)![]()

. 

i majeranek tez jest! po nor.(nynorsk) MERIAN. nie wiem jak w bokmålu ale pewnie cos kolo tego. osobiscie nie kupowalam bo mam pod dostatkiem.