Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heh Lila!! :-)
vegety nie ma.
kostki rosolowe i owszem - od warzywnych zaczynajåc, poprzez drobiowe, wolowe, na rybnych konczåc.. patrz przy zupach w proszkui majeranek tez jest! po nor.(nynorsk) MERIAN. nie wiem jak w bokmålu ale pewnie cos kolo tego. osobiscie nie kupowalam bo mam pod dostatkiem.
jesli chodzi o vegete to ja kupuje w sklepach arabskich, bo tam zawsze maja i to duzo taniej, ale to zalezy gdzie mieszkacie, bo nie zawsze takie sklepy sa:-(

ale mysle ze z czasem bedzie,bo polacy mnaza sie tutaj jak koty z roku na rok 

ja mam tutaj nawet takich kilku pod nosem. rozbudowujå nam hotel.. panowie w kazdå niedziele od 11:00 juz piwsko chlejå a ostatnio to wogole przegieli palke!
zaprosili do siebie do kabiny, co to przy hotelu im wynajmujemy 2 nieletnich, upoili spirytusem, na koniec kazali sobie zaplacic.. tego samego wieczoru przyszla Matka chlopcow ze Ci przechodzå zatrucie bo w zyciu nie pili!!
MASAKRA! znam jeszcze kilka innych historyjek za ktore normalnie czasami wstyd na ulicy gebe otworzyc i przemowic po polsku... BYDLAKI!!!! .. a z tymi mezami MOJE DROGIE PANIE musicie im uprzejmie wytlumaczyc zeby Oni nie byli tacy cwani!!
jak to mawia Moja Babcia (i Mama, i teraz Ja) "z gøwna bata nie ukreci!"

bo sa takie typy co zapiep.rzaja jak kombajny za smieszne pieniadze i od rana nawet do nocy!!!!!!! 

bo naprawde psujemy rynek pokazujac jak to umiemy naparzac...jak szybko....i wogole

wstyd wstyd wstyd...a jeszcze ta flaga wszyscy dookola wiedza co to za syfiarze...ach