reklama

mamy z norwegii

2uyqgww.jpg

witam wpadłam sie przywitac i zyczyc wszystkim miłego dzionka:)

reklama
marta mój A.też dzisiaj z rana zjął się małym:tak: nie dałam mu wyboru,za nic nie moglam się podnieśc z wyrka,Natan obudził się w nocy z takim płaczem i nic nie pomagało:-(
widziałam tu te wafle ryżowe i moze spróbuje dać małemu:tak:
co do wstawania to mi sie wydawało,że strasznie długo to trwa:eek: a Teraz szczerze to mogłoby potrwać jeszcze dłużej:tak:
ja nigdy nie miksowałam małemu odiadków,zawsze tylko rozciapciałam widelcem i było dobrze:-)
NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA MAYECZKI!!!!!! 4 BUZIACZKI NA 4 MIESIĄCZKI:-)

hej natanek. mialam pytac. czy to Ty pisalas ze masz dla Natanka tå hustawke skoczka? i co jak to dziala? podoba sie Malemu? :-) jak to jest montowane? - haki na sruby przykrecane do framugi drzwi???
o kurcze no to rzeczywiscie rekord w dlugosci spaceru!! ale moze za szybko sie poddali??? poplakalby moze i przestal? choc z drugiej strony pøzno juz i moze Natanek wolalby do løzeczka? a o ktorej Ty go kladziesz?

Ostatnia edycja:
dziekuje za zyczinka dla Mayeczki :-)
ja normalnie chyba zaloze firme renowacji mebliu i paneli sciennych :-D kurcze teraz dostalam zlecenie na duuza sciane w panelach i komode taka fajna do zeszlifowania recznie, normalnie cala w pyle bymaj jak stamtad wyszlam :-D
ale kasak wleci juz mam zaroboine 1400nok :tak: ile spodni kupie sobie za to :-D
normaln ie ciesze sie bo moge przychodzic jak chce i ile chce pracowac...zyc nei umierac :rofl2:
pozdrowionka dla Mamusiek :-)

reklama
Dobry wieczór :biggrin2:
Wczoraj mnie nie było bo miałam wieczorek z sąsiadką i żubrówką :tak:;-);-);-);-) Vanji mama ma znajomych polaków i dała nam żubrówkę i chyba trochę przesadziłysmy z ilościę :baffled:
Tylko dzisiejszy dzionek był potworny.:baffled::baffled::baffled::baffled:
A dziś mam relaks z komputerkiem a mój małż poszedł na urodziny 40-te sąsiada :tak: Więc nikt mi nie marudzi, że przy komputerze siedzę :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry