reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

mamy z norwegii

reklama
czesc dziewczyny

nie wiem czy dlugo posiedze bo jakas padnieta jestem

Agnieszko z mezem lepiej bo rozmawiamy normalnie ze soba:happy2:

LIla! pewnie ze kup sobie te posciel...i narzute tez! przeciez to nie dla gosci jest, tylko dla samej siebie i samopoczucia! bedziesz spala jak krolowa, a w ciågu dnia nawet najpiekniejsza posciel jak na zewnatrz to wkurza...a jak wymieta od spania i fikolkow to tez juz nie taka piekna...

my spimy osobno pod dwiema. a czasami to ja jeszcze pod Jego. i dobrze nam z tym - ja zmarzlak jestem, a jak cos sie dzieje albo chcemy sie poprzytulac to wtedy pod jednå kolderke!! :-)

ana. mysle, ze Cie rozumiem. ja sama narzekam tutaj na brak towarzystwa, a co dopiero najblizszych - oczywiscie poza Jorgeirem...ale zastanow sie. bo moze Twoj måz tez teskni, moze chcialby spedzic z Wami troche czasu.. a skoro On nie moze... przeciez nie musisz przyjezdzac na nie wiadomo ile!!!

a co do diety. to ja zadnej nie stosuje, bo i tak nie moge wszystkiego jesc... a kawy jak wczesniej zlopalam teraz nie odczowam wcale potrzeby picia. z rzeczy od ktorych mnie odrzucilo to czosnek i rozne takie w sloiczkach, np. pomidory, czy inne w oleju szczegolnie czosnkowym!! ze smakow nie odkrylam nic nowego...no moze poza czekoladå - powrocil mi smak na slodkie:-p a wiem cholera ze to niezdrowo bardzo...

no masz rację , ja wiem ,że tęskni. trudno mi to wytłumaczyć , ale jak jesteśmy tam lub on tu , to uwierzmi , mało spędzamy ze sobą czasu. ja jestem osoba wymagającą, ale chcę tylko , żeby od czasu do czasu zajął sie małym , może mam przykład w rodzinie i widziałam że obowiązki dzieli sie na dwóch rodziców mimo że jeden pracuje, i obydwie strony sie poświęcaja i obydwie strony sie wspieraja i są zmęczone , uwierzmi że tu mam rodzine , która mi pomaga i jest mi lżej, i moze dlatego tak to widzę. pwenie i tak po świętach z nim wróce, bo mi serce pęknie.....

ale kurcze musze Wam powiedziec najlepsze!! dzis zadzwonila moja mama i spytala czy nie mielibysmy nic przeciw jesli przyjechaliby do Norwegii miedzy swietami a sylwestrem..ja poczåtkowo troche zszokowana i sceptyczna bo przeciez zyjemy jak cyganie - na pol przeprowadzeni (od miesiaca na nowym miejscu), na pol wyprowadzeni (nowe miejsce os konca stycznia), wiec w pudelkach i burdelu jak komuna hipisowska!! :-D mama powiedziala ze spoko, zreszta i tak na ten czas przechowamy ich w hotelu..ale przeciez Oni nic nie wiedzå. i Jorgeira rodzice tez na Sylwka przyjadå, pieerwszy raz wszyscy bedå sie widziec... ale jazda.. :-D

Agnieszko z mezem lepiej bo rozmawiamy normalnie ze soba:happy2:
no to super, teraz to juz tylko lepiej:-)
plonskasia, swietnie, swoim tez zrobisz prezencik na gwiazdke. porzadkami sie nie przejmuj, przyjezdzaja w odwiedziny a nie na inspekcje, a przy okazji na pewno jeszcze ci pomoga

reklama
Do góry