reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

u mnie dzien ciagnal sie bardzo dlugo i byl bardzo senny ze wzlgedu na pogode. Mala sie nudzila, ale wzielam ja raz na dwor, oczywiscie zaczelo padac:baffled: ale mam to ubranko dla niej przeciwdeszczowe a jej sie deszczyk podobal. Poza tym to siedzialam w domu, troche ciuchow posegregowalam na oddanie, a wieczorem wpadli jedni norwedzy (nudni strasznie, wiec poszlam kapac dziecko;-)) a potem polacy (to juz bylo ciekawej, bo bylo sie z czego posmiac razem:-D)

a teraz to juz chyba zmykam, jutro moze odbierzemy samochod jezeli ten z komisu zalatwi rejestracje (zwalilismy to na niego:tak:) to pojedziemy i kupimy sobie sofe do spanie w salonie, bo nasza jest beznadziejna co mamy i plecy bardzo bola.

To w takim razie dobrej nocki wam zycze:-)

reklama
czesc dziewczynki,na wstepie Gratuluję Ewelinie córci:tak:

przyznaje bez bicia ,że jeszcze od ostatniego swojego posta nie dadrobiłam zaległlści,postaram sie poprawic:tak:, szkoda ,że nie mam neta i tak z doskoku......

teraz biorę sie za czytanie ....:-D

Hejka:-),
Anka co tam u Ciebie :-)?????
Ja dzisiaj miałam chyba ołów w d.... jak mi się nie chciało wstac a co przymknełam oczy to mijała godzina....masakra....
Ja przybijam do Gdyni w niedzielę....
Udało mi się kupic fajną zabawkę...domek a raczej "konefkę Fifi" z figurkami i wogóle...udana bo Natalka fajnie się bawi :tak:
Pogoda bez zmian i chyba tak zostanie na razie...bynajmniej przez najbliższy tydzień..

o rany co za dzien:szok:

odebralismy samochod...... wyciagnelam jeszcze od tego sprzedawcy nowy akumulator, bo byl slaby ten co siedzial. Zlapalam go za slowo bo mowil ze w razie czego to wymieni, a on na to ze nie za taka cene jaka sprzedal auto. Kazalam mu brac odpowiedzialnosc za to co mowi i brac konsekwencje. Wstawili nam na warsztacie nowke, duzo wieksza niz byla, a sprzedawca mial bardzo skwaszona mine:baffled:. Podobno wart jest 1000 koron wiec chcial choc 500 dopalty na co ja mu powiedzialam ze papiery sa juz podpisane i nic z tego:no: oj nie byl zadowolony z tej tranzakcji:-D

a potem bieganina caly dzien ciagle za czyms, a gdyby tego bylo malo, to moj maz zdecydowal sie robic przemeblowanie w salonie o 22:szok: choc nawet niezle mu to wyszlo, ale dopiero teraz jest chwila spokoju,,,,,

jutro tez niezly dzien sie szykuje, rano ide kolezanke tlumaczyc do lekarza, a potem do znajomej jestem zaproszona i musze od niej uciekac szybko zeby z mezem do banku zdarzyc przed 16 zawiesc jakies dokumenty...

pod wieczor kolega ma mi zajrzec do zamka w samochodzie bo zapadka jedna sie zaciela, ale ja oczywiscie sprzedawcy powiedzialam ze caly zamek centralny nie dziala:rofl2: i wogole pare takich malych rzeczy udalo sie wytknac ktore mozna sobie na podworku przed domem zrobic:blink:

ok, lec bo rano trzeba bedzie wstac,,,,

dobrej nocki wam zycze.

hej Dziewczyny..

..a ja z tej bezczynnoci i zmeczenia oczekiwaniem na dzidzie i przeprowadzke pojechalam do sklepu o 21:00 i kupilam sobie farbe do wlosow.. wyboru duzego oczywiscie nie bylo, kiedys gustowalam w czerwieniach, teraz padlo na czarnå porzeczke.. teraz wlosy schnå, niestety za ciemno i przy zarowce nie sposob zobaczyc co to wyszlo.. cos takiego fioletowego..jakkolwiek jak sie okaze ze wyglådam jak czarownica to w czwartek jedziemy odebrac mojå kuzynke z lotniska, po drodze jest miasteczko i centrum handlowe i moze tam cos znajde - tym razem moze z niebieskawym - jakås jagode!! :)))

..hmm.. zachowalam sie tak jak kiedys to robilam.. z nudow jakas dzika zmiana albo inny spontan.. wlosow nie farbowalam juz ze 4lata.. chcialam dlugie, zdrowe, cieszylam sie ze naturalne a terza zaczelo sie od nowa - farbowanie, po ktoryms razie pewnie trzeba bedzie juz sciåc.. mam nadzieje ze nie bede tego zalowac jak obudze sie jutro rano...:-D

oj biedaku to sie wymeczylas w nocy, pewnie odsypiasz teraz.

a z tym farbowaniem wlosow to cos jest, ja zawsze bylam blondynka, a jak bylam w PL na przelomie kwietnia i maja tez mi odwalilo o zrobilam sobie braz;-)

wydaje mi sie ze odmiana jest potrzebna,,,,

odsypiaj,,,

a mi sie udalo przespac cala noc, bo ostatnio mala mnie ciagle budzila, druga dwojka jej wyszla:tak:

milego dnia dziewczynki:-)

Cześc Babeczki :-),
Agata gratulacje dobrego kupna!!!!No i najważniejsze że Wy jesteście zadowoleni:tak:...
Kasia ciekawe jak wyglądasz:tak:...i jak Ci się podobało rano? Ale Tobie chyba pasują ciemne kolorki:tak:
Ja miałam wszystkie kolory na głowie ...teraz mam cały czas balejaż z różnymi odcieniami blondu bo z natury ciemna blondynka...
A na śłubie miałam nie dośc ze krótkie to ciemny brąz i jak znajomi oglądali zdjęcia to mówili że ja jestem starsza od męża conajmniej 5 lat:baffled: a jestem młodsza o 2!!!
Także nigdy więcej ciemnych!!!!
Kasiu łączę się z Tobą w bólu bezsennych nocy :-(...
Pozdrawiam :-D

reklama
hej Dziewczyny!!

rzeczywiscie troche dzisiaj odsypialam bo ostatecznie zasnelam ok.05:30 a pobødka przed 09:00 bo do lekarza na cotygodniowå kontrole.. møwie Wam oszalec idzie!! :wściekła/y:
..moje wlosy.. hmm.. normalnie taki fiolecik czy purpura wyszlo!! zdaje sobie z tego sprawe ze musze wyglådac powazniej (na szczescie mam dlugie wiec mysle ze przy krotkich to dopiero byloby jak stara baba!!) ale chyba nawet fajnie sie czuje!! tak inaczej i znowu ekstrawagancko!! a obejzalam sie juz z kazdej strony bo nawet sloneczko dzisiaj sie pokazalo to najlepiej wtedy te lsnienie sie oglåda!! :-D i raczej mam zamiar kontynuowac w te strone az sie znudze i rzeczywiscie przezuce na cos z niebieskim!! hmm.. møj Piekny jak do Niego zaszlam zapytany jak mu sie podobam powiedzial ze jeszcze nie wie, dal calusa i nazwal "my purple mupet"!! :))).. møwi ze musi na mnie dluzej popatrzec!! a wiecie ze ja o blondzie myslalam!!:-) jeszcze nigdy nie mialam i choc mam dosc ciemnå oprawe oczu chcialam zobaczyc co to wyjdzie ale On powiedzial ze moze raczej nie bo bedzie placz..hmm..ale przynajmniej w razie draki latwiej by bylo pokryc.. a przy tej pozeczce nic i nawet z wysokiej pølki zdjåc pomøgl!! TO TERAZ MA!! :-D

..dziewczyny. pocieszcie mnie prosze.. po lekarzu zaszlam do tutejszego butiku z ciuszkami i wynalazlam spodnie.. takie zeby miec cos po porodzie jak bede wracac do swoich rozmiarow - cokolwiek to oznacza.. wzielam najwieksze bo XL, ale te rozmiary chyba jakies takie oszukane a moze poprostu moje dupsko gigantyczne i teraz så delikatnie przyciasnawe no i brzuch wystaje bo dosc niskie a ze dosyc drogie byly to teraz potrzebuje od Was pocieszenia.. ale tak na serio, bez oszukiwania.. jak to bedzie z tym tylkiem - spadnie troche? a bioderka? choc troszke zejdå sie z powrotem?? :zawstydzona/y:

agata! zapomnialam Ci napisac jak czytalam o tym Waszym samochodzie ze Ty to normalnie biznesswoman jestes!! :tak: i to juz nie pierwszy raz jak negocjujesz cene i wychodzisz na tym fajnie..:tak: mysle ze to fajna umiejetnosc jest.. ze Ty tak potrafisz stanowczo z ludzmi.. ja tez tak mam ale naprawde w takich finansowych kwestiach to bardzo rzadko i raczej place tyle ile zaplacic mam, a Jorgeir to mi jeszcze mowi ze czesto przeplacam!!..

Ostatnia edycja:
Do góry