agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
u mnie dzien ciagnal sie bardzo dlugo i byl bardzo senny ze wzlgedu na  pogode. Mala sie nudzila, ale wzielam ja raz na dwor, oczywiscie zaczelo padac ale mam to ubranko dla niej przeciwdeszczowe a jej sie deszczyk podobal. Poza tym to siedzialam w domu, troche ciuchow posegregowalam na oddanie, a wieczorem wpadli jedni norwedzy (nudni strasznie, wiec poszlam kapac dziecko;-)) a potem polacy (to juz bylo ciekawej, bo bylo sie z czego posmiac razem
 ale mam to ubranko dla niej przeciwdeszczowe a jej sie deszczyk podobal. Poza tym to siedzialam w domu, troche ciuchow posegregowalam na oddanie, a wieczorem wpadli jedni norwedzy (nudni strasznie, wiec poszlam kapac dziecko;-)) a potem polacy (to juz bylo ciekawej, bo bylo sie z czego posmiac razem )
)

a teraz to juz chyba zmykam, jutro moze odbierzemy samochod jezeli ten z komisu zalatwi rejestracje (zwalilismy to na niego ) to pojedziemy i kupimy sobie sofe do spanie w salonie, bo nasza jest beznadziejna co mamy i plecy bardzo bola.
) to pojedziemy i kupimy sobie sofe do spanie w salonie, bo nasza jest beznadziejna co mamy i plecy bardzo bola.

To w takim razie dobrej nocki wam zycze:-)

ale mam to ubranko dla niej przeciwdeszczowe a jej sie deszczyk podobal. Poza tym to siedzialam w domu, troche ciuchow posegregowalam na oddanie, a wieczorem wpadli jedni norwedzy (nudni strasznie, wiec poszlam kapac dziecko;-)) a potem polacy (to juz bylo ciekawej, bo bylo sie z czego posmiac razem
 ale mam to ubranko dla niej przeciwdeszczowe a jej sie deszczyk podobal. Poza tym to siedzialam w domu, troche ciuchow posegregowalam na oddanie, a wieczorem wpadli jedni norwedzy (nudni strasznie, wiec poszlam kapac dziecko;-)) a potem polacy (to juz bylo ciekawej, bo bylo sie z czego posmiac razem )
)a teraz to juz chyba zmykam, jutro moze odbierzemy samochod jezeli ten z komisu zalatwi rejestracje (zwalilismy to na niego
 ) to pojedziemy i kupimy sobie sofe do spanie w salonie, bo nasza jest beznadziejna co mamy i plecy bardzo bola.
) to pojedziemy i kupimy sobie sofe do spanie w salonie, bo nasza jest beznadziejna co mamy i plecy bardzo bola.To w takim razie dobrej nocki wam zycze:-)

oj nie byl zadowolony z tej tranzakcji
 oj nie byl zadowolony z tej tranzakcji i wogole pare takich malych rzeczy udalo sie wytknac ktore mozna sobie na podworku przed domem zrobic
 i wogole pare takich malych rzeczy udalo sie wytknac ktore mozna sobie na podworku przed domem zrobic