reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Dziewczyny kochane dajcie mi namiary na jakieś sklepy gdzie można kupić wszystko dla dzidzi(w miarę normalnej cenie) np.łóżeczko, przewijak, wózek itd. Mieszkam w okolicy Nottingham.Dzięki za pomoc.

Nafnia nie musisz jechac sama mozesz poprosic kogos z rodziny zeby wzial na siebie i ci przeslal

A ja to chetna jestem na spotkanku gdziekolwiek by to bylo bo w domu sie mi nudzi

Niestety nie robilam tu wyprawki dla dzidziusia , ale jak Ci moge doradzic to na carboot w niedziele mozna kupic wszystko tzn chodzi mi o lozeczko ,przewijak i sliczniusie ubranka,tyle ze niektorzy nie lubia uzywanych mi to nie przeszkadza wiec polecam:-)

pozdrawiam

Dziewczyny kochane dajcie mi namiary na jakieś sklepy gdzie można kupić wszystko dla dzidzi(w miarę normalnej cenie) np.łóżeczko, przewijak, wózek itd. Mieszkam w okolicy Nottingham.Dzięki za pomoc.

Jesli wolisz nowe rzeczy to polecam Mothercare,John Lewis,ubranka w Primarc,H&M,Adams,matalan.Albo z drugiej reki na Carboot.Mozesz tez kupic na Ebayu nowe i uzywane rzeczy.

czesc dziewuszki!:-D
wreszcie jestem. po powrocie z upojnego tygodnia w polsce:-p
widze ze forum sie rozkrecilo, wreszcie!:-)
witam serdecznie wszystkie nowe mamy!:tak:

takie szybkie odpowiedzi: odnosnie dekodera to widzialam na naszej kalsie jakis gosc sie reklamuje ze zalatwia. artur satelita czy jakos tak. nafnia znajdz go i napisz do niego, moze obedzie sie bez lotu do polski

polozna - ja zawsze odwiedzialam ja, ona ani razu mnie (dopiero po porodzie), jak sie przygotowywalam?: na kartce po angielsku najczesciej ze slownikiem w reku pisalam co mnie interesuje, nurtuje o co chce zapytac..no i czytalam duzo o ciazy z roznych ulotek materialow, internecie - i tez po angielsku by wiedziec jakie sa realia tutaj. mysle ze nie ma sie co stresowac, bedzie dobrze. :tak:ja tez sie dziwilam czemu wizyty sa tylko raz na miesiac albo nawet rzadziej. ale jak wiadomo anglicy niczym sie zbytnio nie przejmuja..:baffled:

spotkanka - tak na mary potter jest to nowe centrum w poniedzialek mamy sie spotkac z jakas pania, ktora ma nam pomoc sale zdobyc wlasnie tam. bedziemy z justyna informowac na biezaco:tak:

a sklepy - to chyba tylko takie sa jakie dziewczyny polecaly. ja swojego czasu sporo rzeczy kupowalam na ebayu i raczej zawsze bylam zadowolona. a jesli chcesz uzywane moze ktoras z nas ma na zbyciu to czy tamto. pytaj:happy2:

a tak poza tym u nas w domu remont teraz straszny wiec chetnie na spotkanko gdzies wyskocze. okropnie cuchnie farba, rozpuszczalnikiem i innymi dziwnymi substancjami wiec to na pewno nie jest miejsce dla dziecka. piszcie tylko gdzie i kiedy.

pozdrowka!:cool2:

Gudrun na Hyson w sure start maja taka fajna poczekalnie z zabawkami i mysle ze pwinni pozwolic na spotkanko paru mam.Ja bede w przychodni w czwartek i w piatek rano wiec oge zostac na ploty:-p;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry