Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a jutro niestety nie dam rady...ale co sie odwlecze to nie uciecze.
przy Hucknall Road a do szpitala (City) mam jakies 1,5 km.Jezeli ten park jest gdzies w poblizu to chetnie sie tam wybiore no i oczywiscie mozemy zorganizowac jakies spotkanie(jak tylko pogoda dopisze;-))
ja czytam raczej wszysto oprocz tego co wymienilam wiec moze cos da rade sie znalesc,jakby co to ja tez mam pare fajnych pozycj, gdyby ktoras byla chetna chetnie pozycze
a ich starszy syn zamiast uzywac kosza wszystko wyrzuca przez okno(ostatnio nawet prezerwatywe ktora moj maz sie wsiekl i wzial na patyk i wrzucil mu ja z powrotem do mieszkania,koles byl w szoku)no i do tego wszystkiego bardzo czesto robia glosne imprezy,mowie wam masakra...ale co zrobic
mieszkamy z nimi sciane w sciane, maja 4 dzieci a raczej: bachorow
. dra sie tak ze nie rzadko moja Jula sie budzi, a jak byla mniejsza i plakala z powodu kolek walili w sciane!!
slychac tez jak "pani domu" wydziera sie na cala wesola rodzinke..koszmar!na dworzu tez jak sie bawia to istna rozpierducha..kilka razy moj facet zwracal im uwage ale mowic do nich do jak do glupiego..i juz:-).
. takie zycie..
, ze dwie fajne o niemowlakach:-), i dosc ciezkich pare np rok 1984 czy wilk stepowy.. ja tez cos chetnie pozycze bo z biblioteki na sneinton wszysktie lepsze polskie juz pozyczylam. konopnickiej nie mam zamiaru czytac, mam zle wspomnienia z podstawowki:-)