Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc!
Na poczatku wieeeelkie soorrryyy ze nie przyszlam ale naprawde nie dalam rady gabids jejku wspolczuje.... co za ludzie..... ja bym chyba gowniarzy pozabijala.... ale wiadomo od brudasow nie ma co oczekiwac za wiele oglady..... a tak wogole to na jakiej ulicy mieszkasz, jesli mozna spytac??? pytam zebysmy wiedzialy gdzie sie nie przeprowadzac w razie wu..... betsuuu juz ci napisalam na gadu...
Cześć laski:-)
Wiecie co prawdopodobnie nie bedziemy sie narazie wyprowadzać.Wczoraj M miał rozmowe z jakimś "przedstawicielem" od tych sąsiadów moich.Zostalismy przeproszeni i oddali nam wszystkie poniesione koszty.I jeszcze zapewnił nas że teraz nasze rzeczy nikt nawet nie dotknie.i Fabian tez będzie bezpieczny.A tak wogóle to większość z nich się wyprowadziła i teraz znowu jest bardzo cicho.
No ale w maju to napewno sie przeprowadzamy bo ja chce domek z ogródkiem dla dzieciaków.Fajnie by było pochlapac sie latem w jakimś gumowym basenie czy chociaz polewac się z wężaNo i jakieś kwiatki czy krzaczki.Mam teraz naprawde durzo czasu na szukanie.
annaoxi, betsuuu wiecie ja tak zmarzłam że przez 2 godz nie ruszałam sie z miejsca tylko siedziałam pod grzejnikiem.Potem grzane piwko i było ok.Mam nadzieje że nam dzieciaczki nie zmarzły. gudrun jak Julietka czy wszystko jest dobrze? I może odpuść sobie te mycie szyb.Ja nie pamietam zeby tu w angli ktoś posprzatał mieszkanie bo się wyprowadza.Zawsze ja musiałam po kims sprzątać
hejka! gabids - my sprzatamy bo chcemy dostac nasze prawie 500 funtow depozytu..jest o co walczyc. lukasz wczoraj sam umyl okna..ja nawet palcem nie tknelam bo po ciezkiej nocce z Jula nie mialam sily..
a z mala dzis to samo bylo..nie wiem co sie dzieje..slabo je, nie robi kupki, w nocy sie czesto wybudza placze tak zawodzi raczej i uspokoic jej nie mozna..no i ma lekka goraczke przy tym:-(
betsuuu - zapewniam ze nadadza sie dla chlopca, niebieskie i biale glownie. podaj adres moze jak bedziemy w okolicy to podrzucimy. w suwaczku mam date wyprowadzki:-)
annaoxi - zaluje spacerku a jakze..ale co poradzic, mam nadzieje ze jeszcze niejeden przed nami, albo raczej niejedno. spotkanie. bo chyba musimy zaczac spotykac sie w naszych domkach bo brrrrrrr zimno jak diabli!!
pozdrowka!
Dziendobry!!!!
A co tu taka cisza??? Gudrun mam nadzieje ze z Julka wszysko w porzadku??? a moze zabki jej rosna??
Chcialam wkleic jakies zdjecia, ale niestety moj megawolny internet nie pozwala... od 5 min czekam zeby sie fotosik wlonczyl... oho wlonczyl sie!!! no to oto zdjecie:
no wlasnie co tu tak cicho?
taka pogoda ze pewnie wszyscy spia:-)
z jula juz lepiej..dalam jej wczoraj ostatni z zapasow sloiczek z suszonymi sliwkami i pomoglo..dzisiaj zasnela mi w ramionach..tak rzadko to robi ze bylam wniebowzieta:-)
Witam z rana z podwójną kawą:-)
I chyba kolejny dzień taki ochydny bedzie.brrr... Cały weekend w domu przesiedzieli.śmy przez tą pogodę.
Dzisiaj wstałam z mocnym postanowieniem,ze musze cos ze sobą zrobić.Zaczynam diętę kopenhaską.Wiem ze jest dość drastyczna,ale tylko 14 dni.Potem żadnej diety tylko zdrowe,rozsądne odżywianie i dużo ruchu.W sobotę zapisalismy się całą rodziną do leisure centre.Mały będzie chodził na taniec Hip hop,socker i nauke pływania.Ja i M na zmianę na siłownię.Są tez zajecia na basenie z maluchami.Wszystko w bardzo rozsadnych cenach aż trudno było nam uwierzyć.
O tej diecie to oznajmiam specjalnie,zebyscie mnie dopingowały.Bo jesli moja silna wola przegra to będe miała przed wami wsyd.
Zmykam bo szykujemy si.ę na szczepienie.Kruszynka bedzie miała dwa zaszczyki w udziki.Ooo ale ze mnie poetka.Hehe
A jescze mam pytanka do was.
Wiem ze mamy mają darmowa opiekę stomatologiczną dopuki ich maluch nie ukonczy roku.A jak jest z lekami na receptę? Bo podobno tez są zad armo dla dzieci do 16 roku. A dla mam?
Wiem ze mamy mają darmowa opiekę stomatologiczną dopuki ich maluch nie ukonczy roku.A jak jest z lekami na receptę? Bo podobno tez są zad armo dla dzieci do 16 roku. A dla mam?
hej! dla mam rowniez za darmo poki dziecko nie skonczy roku, dokladnie jak z dentysta.
bede trzymac za Ciebie kciuki, ja od razu wiem ze nie umialabym wytrwac w zadnej diecie wiec musze robic tak by nie przytyc.;-) akurat moja bratowa teraz jest i jak widze jej posilki to mi sie slabo robi..ma dziewczyna silna wole..
tez kiedys zapisalismy sie do lesiure centre..placilismy ponad pol roku a bylismy moze z 5 razy..tak to z nami jest.:-(
zycze wytrwalosci!!
Czesc Wam
W ten weekend obylo sie bez rewelacji,pogoda nie pozwolila na wypoczynek na swiezym powietrzu wiec wybralismy sie na wielki shopping:-),okazalo sie ze nie tylko my wiec ludzi byla cala masa-istny horror
Wybralismy sie z mezem az do Derby bo wybudowali tam takie super wielkie centrum handlowe i jest w czym wybierac min.[SIZE=-1]Deichmanktorego w Nottingham brak:-(a maja fajne buty w rozsadnych cenach. [/SIZE][SIZE=-1]Pozatym ida swieta i trzeba bylo sie juz rozejrzec za jakimis prezencikami a jak co roku wielki z[/SIZE]tym problem
[SIZE=-1]Macie dziewczyny jakies fajne pomysly w tym roku? Pomozciebo mam w glowiewielka pustke
gabids-trzymam kciuki i podziwiam bo ja tez sie zbieram do jakiejs dietki ale jakos mnie to przeraza bo wiem ze pewnie przegram,zbyt duzo mam do zrzucenia:-((w czasie ciazy przytylam 25 kilo)no ale mam nadzieje ze tobie sie uda:-)
Larwowa-zostawilam ci wiadomosc na gaduFajna corcia ))