hallo!witam wszystkich!
gudrun kiedy ty to dokladnie wyprowadzasz sie/hmm...bo nie wiem,czy zlecić na Sneiton jakies dzialania,w zwiazku z waszym opuszczeniem naszej zacnej dzielnicy:-)tzn.pozegnalene sztandary,blokady dróg w dniu wyprowadzki,etc.heheh a tak na powaznie to bedzie nam was braakowalo dziewczyny

i troszke przykro,ale liczymy ze znajomosc bedzie dalej trwac.
julka11106-milo ze jestes z nami,ja wlasnie tez po powrocie z Polski mam zamiar rozpocząć pracę,bedzie to przełom styczen-luty i rowniez borykam sie z problemem umieszczenia synusia(2latak)w przedszkolu.Nie wiem dokladnie jak to wyglada(w realu) i tez licze na dziewczyny,aby odp jak to finansowo jest,bo z tego co wiem to bardzooo drogoo

Nio,ale udalo mi sie jak narazie znalezc bardzo dobre rozwiazanie i moim synusiem bedzie sie zajmować opiekunka Justynka:-)polecam serdecznie
Gabids-szkodac gadac z tym ciapatymi,heheh moj synus chodzi 2 razy w tyg na basen i mam zamiar kontynuowac to w Notts,wiec dziekuje za info-bo rozwrzeszczany 2-latek raczej by nie zrozumial zasad religii i dlatego tez przykro mi,ze twoj synus musial to "przyjąć"
Annaoxi- jejku jak dzieciaki potrafia rozbawic-zawstydzic,hehe ja tez powoli sie do tego przygotowuję,bo Nathanek ma 2latka i jak na razie to czasem mi mowi "mama nie pasi"jak chce na niego wlozyc jakies cudnie,sliczne ubranko.