anka1234
mama Kuby i Bartka
hejka
gabids , gudrun dzieki za życzenia
A co do wieku ojjjjjjj to ja juz chyba tak jak annaoxi emerytka przy was
Dzis byłam z Bartkiem znów u lekarza
-jestem już wsciekła na tych lekarzy
ojjj poszłam rano i wybłagałam żeby go przyjeli ,UDAŁO SIE
Pobiegłam do domu po szkraba,w przychodni jeszcze wymiotował i
na siebie na mnie CUDOWNIE prawie sie poryczałam i co i G.......Paracetamol-ja już poprostu mam dosc
od lekarza poszłam do apteki i sama kupiłam syropy przciw kaszlu itp
Jak zwykle INFEKCJA,WIRUS
tylko że Bart jest prawie nie przytomny,wymiotuje ,nie je ,prawie nie pije,katar ,mega kaszel(płacze jak kaszle bo go boli gardło)
leży na tapczanie i oglada bajke pomiędzy drzemkami i placzem
ale paracetamol go wyleczy

ochhhhhhhhhhh
JESTEM CHOLERNIE WSCIEKŁA (kurcze on tak strasznie wyglad że co jakis czas sprawdzam czy oddycha)
trzymajcie sie bo ja ledwo sie trzymam pa
gabids , gudrun dzieki za życzenia

A co do wieku ojjjjjjj to ja juz chyba tak jak annaoxi emerytka przy was

Dzis byłam z Bartkiem znów u lekarza
-jestem już wsciekła na tych lekarzy
ojjj poszłam rano i wybłagałam żeby go przyjeli ,UDAŁO SIE
Pobiegłam do domu po szkraba,w przychodni jeszcze wymiotował i
na siebie na mnie CUDOWNIE prawie sie poryczałam i co i G.......Paracetamol-ja już poprostu mam doscod lekarza poszłam do apteki i sama kupiłam syropy przciw kaszlu itp
Jak zwykle INFEKCJA,WIRUS
tylko że Bart jest prawie nie przytomny,wymiotuje ,nie je ,prawie nie pije,katar ,mega kaszel(płacze jak kaszle bo go boli gardło)
leży na tapczanie i oglada bajke pomiędzy drzemkami i placzem
ale paracetamol go wyleczy

ochhhhhhhhhhhJESTEM CHOLERNIE WSCIEKŁA (kurcze on tak strasznie wyglad że co jakis czas sprawdzam czy oddycha)
trzymajcie sie bo ja ledwo sie trzymam pa
ja juz widze swojego faceta jak robi awanture u lekarza! gdyby cos takiego sie Julii dzialo caly szpital by o tym wiedzial;-)..ale na serio..nieraz to czlowiek sie zaplacze..dziecko cierpi a tu pomoc ma paracetamol..
Kiedy wracacie? Napisz jak Nastka sie sprawuje i co juz potrafi,a wprowadziłas już cos do jej diety?