reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

Z chęcią się spotkam na spacerku :) Tym bardziej, że na podobnym etapie ciąży jesteśmy :))
Często spacerujemy po Parku Praskim i po ZOO jeśli nigdzie dalej się nie wypuszczamy.
w MSWiA mam już sprawdzony personel i warunki, które mi odpowiadają. Nie mówię na 100%, że będę tam rodziła, bo może jeszcze coś mi się odmieni w między czasie.
A Ty dlaczego św. Zofię wybrałaś?

reklama
moja mama, koleżanki, koleżanki koleżanek,ciocie itd tam rodziły:) poza tym wierzę że pielęgniarki i położne tam będą najlepsze i nie będą na mnie krzyczeć ;( jeszcze w gre wchodziła Inflancka, ale tam mnie zawsze przyjmą więc wole zaryzykować na Żelaznej:) a ty widzę już masz jednego szkraba;) i jak ty pogodzisz dwójkę takich maluchów??? podziwiam Cię:) ja nie wiem jak poradzę sobie z jednym :)

teraz rozumiem Twój wybór jeśli chodzi o szpital :))) Rzeczywiście spora tradycja! :)

Nie wiem jak pogodzę dwójkę maluchów :))) ale bardziej doświadczone koleżanki mówią mi, że przy dwójce człowiek ma więcej czasu dla siebie :))) Tym się pocieszam....no jakoś to będzie :)
a później będą się razem bawiły chłopaki! bo wczoraj okazało się, że mam drugiego syna! :)

imię mieliśmy dla dziewczynki :)))
dla chłopca jeszcze nie mamy, chyba nie spodziewaliśmy się tego, że Olaf będzie miał brata :)))

A Ty pracujesz czy na zwolnieniu jesteś? Gdzie chodzisz do lekarza?

ja nie pracuje zawodowo powiedzmy, wlasnie mialam od wrzesnia sie zatrudniac w szkole :) do tej pory uczylam angielskiego prywatnie i w szkolach jezykowych, ale tam umowa o dzielo ;/ wiec nie bedzie pieniazkow ani urlpu wychowawczego, moze pojde szybko do pracy?sama nie wiem...zobaczymy:)
ja bede prowadzic ciaże w św.Zofii od 24 sierpnia, a do tej pory chodzilam prywatnie ( firma w ktorej pracuje moj tata ma tam wykupiony abonament :) a ty?gdzie chodzisz?? do MSWiA?

Hej :) Mam na imię Wiola :) Od urodzenia mieszkałam na Pl. Hallera i tam tez chodze do ginekologa :) A teraz mieszkam koło "cerfura" (przepraszam za pisownie ale nie wiem jak sie pisze). No i tez spodziewam sie maluszka w listopadzie 2010. Juz nie moge sie doczekac :)

kasiulka ja chodzę do LuxMedu na SZernera i do lekarza z MSWiA
Violett witam :) to mamy kolejną ciężarówkę w pobliżu :))) Będziesz miała synka czy córeczkę? Gdzie zamierzasz rodzić?

Nie wiem co bede miala bo sie na USG odkrecilo pupa :) Licze na chłopaczka ale zobaczymy :)
Bede rodzila w Szpitalu Praskim :) Rodziła któras z was ?:?)

reklama
ojej...czemu wybrałaś szpital Praski? ja tam byłam 2 razy na jakiejś urazówce bo mój mąż miał problemy z nogą, matko...nigdy więcej do tego szpitala...wyglądał jak mordownia, śmierdziało szczynami a ludzie byli odpychający, personel tragiczny...nie wiem jak to wygląda na porodówce ale nie będe ryzykować...

Do góry