Porodówka jest wyremontowana, personel przemily, sale tez ok. 2 osobowe. Mam tam znajoma polozna ktora bedzie ze mna bo tak sobie zmiane wezmie. I dlatego wybralam ten szpital. Fakt na innych oddzialach nie jest dobrze ale oddzial polozniczy jest ok
reklama
kasiulka85
Fanka BB :)
co tu tak cicho dziewczyny!
piszcie cos
dziubasek08
to fajnie, że porodówka odnowionaPorodówka jest wyremontowana, personel przemily, sale tez ok. 2 osobowe. Mam tam znajoma polozna ktora bedzie ze mna bo tak sobie zmiane wezmie. I dlatego wybralam ten szpital. Fakt na innych oddzialach nie jest dobrze ale oddzial polozniczy jest ok![]()
Kasiulka85 weny brak
Olaf mi gorączkuje trochę i siedzimy w domu, a mieliśmy jechać na Targówek z koleżanką i małym Wiktorkiem na seans Multibabykino.
kasiulka85
ojej, współczuję małemu
gorączka jest okropna ;/;/ szczególnie dla dziecka. Mam nadzieję że szybko mu przejdzie
powiedzcie dziewczyny, wybrałyście już wózek?macie już coś kupione? w sumie to mamy inne terminy porodu, ja i Dziubasek troszke podobnie mamy
kasiulka85
halo mamusie 
dziubasek08
hej!
kasiulka ja wózek mam Olafowy
Jedo Bartatina Classic. Zastanawiam sie teraz nad zakupem wózka podwójnego dla moich maluchów.
Bartatinę polecam ale jednak na podwoziu FYN, ma dużą gondolkę i jesy wygodny.
JAk chcesz mozemy kiedyś umówić się na spacerek to zobaczysz na żywo
A w ogóle to mam sprawę. Obok mnie na Namysłowskiej był ogródek jordanowski i teraz są tam same boiska a plac zabaw został zlikwidowany. Napisałam do Urzędu miasta w tej sprawie żeby przywrócili plac zabaw. Wybory sie zblizają więc może coś wskuramy.
Prosze poniżej dam Wam kontakt do odpowiedzialnej osoby - zstępcy burmistrza. Napiszcie do noego w sprawie VII ogrodu Jordanowskiego na Namysłowskiej 21 - w sprawie zbudowania małego placyku zabaw bo w okolicy mamy ich niewiele dla naszych dzieciaczków. Może jak więcej osób napisze to coś wykombinują
Kontakt:
Pan Artur Buczyński
Zastępca Burmistrza Dzielnicy Praga Północ
artur.buczynski@praga-pn.waw.pl
Liczę na Was!
Jak znacie inne osoby zainteresowane to niech i one napisza maila
kasiulka ja wózek mam Olafowy
Bartatinę polecam ale jednak na podwoziu FYN, ma dużą gondolkę i jesy wygodny.
JAk chcesz mozemy kiedyś umówić się na spacerek to zobaczysz na żywo
A w ogóle to mam sprawę. Obok mnie na Namysłowskiej był ogródek jordanowski i teraz są tam same boiska a plac zabaw został zlikwidowany. Napisałam do Urzędu miasta w tej sprawie żeby przywrócili plac zabaw. Wybory sie zblizają więc może coś wskuramy.
Prosze poniżej dam Wam kontakt do odpowiedzialnej osoby - zstępcy burmistrza. Napiszcie do noego w sprawie VII ogrodu Jordanowskiego na Namysłowskiej 21 - w sprawie zbudowania małego placyku zabaw bo w okolicy mamy ich niewiele dla naszych dzieciaczków. Może jak więcej osób napisze to coś wykombinują
Kontakt:
Pan Artur Buczyński
Zastępca Burmistrza Dzielnicy Praga Północ
artur.buczynski@praga-pn.waw.pl
Liczę na Was!
Jak znacie inne osoby zainteresowane to niech i one napisza maila
kasiulka85
kurcze, chodzi ci o taki placyk zabaw co teraz tam budują ?jest tam jakis wielki domek, nie wiem co to bedzie, moze swietlica jakas dla dzieci, kiedys byl piekny placyk zabaw wlasnie, a dalej jest ladne boisko z zoltymi krzeselkami, to o tym samym mowimy???
dziubasek08
tak. o tym!
w tym budynku żadnej świetlicy ma nie być, a na około same boiska mają być. Nic dla małych dzieci
ale może nasze maile coś wskurają
Ja dostałam odpowiedź że pomyślą o tym tylko teraz kasa im się skończyła, ale od nowego roku będzie nowy budżet więc piszcie dziewczyny 
w tym budynku żadnej świetlicy ma nie być, a na około same boiska mają być. Nic dla małych dzieci
ale może nasze maile coś wskurają
kasiulka85
co ty! ja kiedyś tam chodziłam z moim eM pograc w kosza, pilkarzyki i ping-ponga, to byla tam świetlica taka, można bylo wypozyczyc pilke itd...co to w ogole jest! jakaś tragedia! to co niby w tym budynku bedzie?wiesz cos? oczywiście że napisze im maila, tylko jeszcze nigdy nie pisałam, więc możesz mi wysłać swojego żebym miała podkładke jak takie formalne rzeczy pisać
hehe, a kasy nie mają bo wszystko poszło właśnie na odnowienie tego całego miejsca! a wiesz, najbliżej mnie jest taki malutki placyk zabaw,przystanek Inżynierska,naprzeciwko warzywniaków, a troche dalej w tym parku koło Zoo też jest fajne miejsce. i to byłoby na tyle placyków zabaw koło nas! 

reklama
Jest jeszcze placyk zabaw na Pl. Hallera na tym skwerku gdzie fontanna i na Stalowej, na Brzeskiej.
Ale nie sa to jakies super placyki, tylko takie zwykle pare hustawek zjezdzalnia i tyle.
Ja jeszcze nie mam malenstwa przy sobie ale mam mlodsza siostre 5 lat i naprawde nie ma takiego fajnego miejsca na pradze gdzie dzieciaczki moglyby sie pobawic.
Dziewczynki zmienilam szpital. Jednak wybralam Inflancka
Ale nie sa to jakies super placyki, tylko takie zwykle pare hustawek zjezdzalnia i tyle.
Ja jeszcze nie mam malenstwa przy sobie ale mam mlodsza siostre 5 lat i naprawde nie ma takiego fajnego miejsca na pradze gdzie dzieciaczki moglyby sie pobawic.
Dziewczynki zmienilam szpital. Jednak wybralam Inflancka