reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

Porodówka jest wyremontowana, personel przemily, sale tez ok. 2 osobowe. Mam tam znajoma polozna ktora bedzie ze mna bo tak sobie zmiane wezmie. I dlatego wybralam ten szpital. Fakt na innych oddzialach nie jest dobrze ale oddzial polozniczy jest ok:)

reklama
Porodówka jest wyremontowana, personel przemily, sale tez ok. 2 osobowe. Mam tam znajoma polozna ktora bedzie ze mna bo tak sobie zmiane wezmie. I dlatego wybralam ten szpital. Fakt na innych oddzialach nie jest dobrze ale oddzial polozniczy jest ok:)
to fajnie, że porodówka odnowiona :)

Kasiulka85 weny brak :)
Olaf mi gorączkuje trochę i siedzimy w domu, a mieliśmy jechać na Targówek z koleżanką i małym Wiktorkiem na seans Multibabykino.

ojej, współczuję małemu:( gorączka jest okropna ;/;/ szczególnie dla dziecka. Mam nadzieję że szybko mu przejdzie:) powiedzcie dziewczyny, wybrałyście już wózek?macie już coś kupione? w sumie to mamy inne terminy porodu, ja i Dziubasek troszke podobnie mamy:)

hej!
kasiulka ja wózek mam Olafowy :) Jedo Bartatina Classic. Zastanawiam sie teraz nad zakupem wózka podwójnego dla moich maluchów.
Bartatinę polecam ale jednak na podwoziu FYN, ma dużą gondolkę i jesy wygodny.
JAk chcesz mozemy kiedyś umówić się na spacerek to zobaczysz na żywo :)

A w ogóle to mam sprawę. Obok mnie na Namysłowskiej był ogródek jordanowski i teraz są tam same boiska a plac zabaw został zlikwidowany. Napisałam do Urzędu miasta w tej sprawie żeby przywrócili plac zabaw. Wybory sie zblizają więc może coś wskuramy.
Prosze poniżej dam Wam kontakt do odpowiedzialnej osoby - zstępcy burmistrza. Napiszcie do noego w sprawie VII ogrodu Jordanowskiego na Namysłowskiej 21 - w sprawie zbudowania małego placyku zabaw bo w okolicy mamy ich niewiele dla naszych dzieciaczków. Może jak więcej osób napisze to coś wykombinują :)
Kontakt:
Pan Artur Buczyński
Zastępca Burmistrza Dzielnicy Praga Północ
artur.buczynski@praga-pn.waw.pl

Liczę na Was! :)
Jak znacie inne osoby zainteresowane to niech i one napisza maila :)

kurcze, chodzi ci o taki placyk zabaw co teraz tam budują ?jest tam jakis wielki domek, nie wiem co to bedzie, moze swietlica jakas dla dzieci, kiedys byl piekny placyk zabaw wlasnie, a dalej jest ladne boisko z zoltymi krzeselkami, to o tym samym mowimy???

tak. o tym!
w tym budynku żadnej świetlicy ma nie być, a na około same boiska mają być. Nic dla małych dzieci :(
ale może nasze maile coś wskurają :) Ja dostałam odpowiedź że pomyślą o tym tylko teraz kasa im się skończyła, ale od nowego roku będzie nowy budżet więc piszcie dziewczyny :)

co ty! ja kiedyś tam chodziłam z moim eM pograc w kosza, pilkarzyki i ping-ponga, to byla tam świetlica taka, można bylo wypozyczyc pilke itd...co to w ogole jest! jakaś tragedia! to co niby w tym budynku bedzie?wiesz cos? oczywiście że napisze im maila, tylko jeszcze nigdy nie pisałam, więc możesz mi wysłać swojego żebym miała podkładke jak takie formalne rzeczy pisać;) hehe, a kasy nie mają bo wszystko poszło właśnie na odnowienie tego całego miejsca! a wiesz, najbliżej mnie jest taki malutki placyk zabaw,przystanek Inżynierska,naprzeciwko warzywniaków, a troche dalej w tym parku koło Zoo też jest fajne miejsce. i to byłoby na tyle placyków zabaw koło nas! :(:(

reklama
Jest jeszcze placyk zabaw na Pl. Hallera na tym skwerku gdzie fontanna i na Stalowej, na Brzeskiej.
Ale nie sa to jakies super placyki, tylko takie zwykle pare hustawek zjezdzalnia i tyle.
Ja jeszcze nie mam malenstwa przy sobie ale mam mlodsza siostre 5 lat i naprawde nie ma takiego fajnego miejsca na pradze gdzie dzieciaczki moglyby sie pobawic.

Dziewczynki zmienilam szpital. Jednak wybralam Inflancka:)

Do góry