reklama

Mamy z Radomia :-)

witam, agacjone piszę pracę inżynierską a studiuje na Politechnice na ochronie środowiska, prace już całą oddałam i wczoraj właśnie dzwonił mój promotor,że sprawdził i pojechałam, mam teraz tylko jakieś drobne poprawki i wnioski do zrobienia, a bronić się będę ze wszystkimi koło maja,czerwca bo niestety nie udało mi sie załatwic tak wcześnie obrony z resztą jednak lepiej bo jakby mi tak przyszło się teraz bronić (bo taki termin chciałam) to bym chyba ze stresu padła:/
pogoda do bani a ja znow muszę zaraz wyjść odebrać paczkę z apteki DOZ

reklama
witaj agacjone dawno Cię nie było, oczywiście wiem gdzie jest Wsola:-), dobrze, że z twoim synusiem wszysto oki, z dziećmi to zawsz coś się dzieje! Choćby nie wiem jak by się je pilnowało, to i tak coś zbroją!
Moja córa dziś walczyła ze mną, gdy chciałam ją uśpić,no i wygrała, po godzinie dałam sobie spokój, bo brakło mi już cierpliwości:rofl2:. Czy wam też czasem brakuje cierpliwości, czy tylko ja jestem taką wyrodną matką?
martuś fajnie, że pracę masz już gotową, ja broniłam się w czerwcu, pracę miałam dużo wcześniej gotową i bardzo byłam z tego zadowolona, bo miałam luz.Jak pracę masz, to obrona to już formalność, przynajmniej ja tak miałam.
gosiula23rex, dobrze, że z Twoim okiem już wszystko wporządku,
edit znalazłaś sanki?

Witam!
Weronika śpi tata ją uśpił więc mamy trochę spokoju bo już była bardzo zmęczona i nie dało się z nią wytrzymać.
goniasobol też mam tak czasem z małą przy usypianiu tylko chyba to ja jestem wyrodną matką bo nie daję za wygraną. Raz tak zrobiłam i później nie mogliśmy z mężem dać rady nawet wieczorem wpadała w spazmy. Jest mi jej szkoda jak płacze, ale przecież nie robię jej krzywdy.
A my kupiliśmy sanki w kolorino za 64 zł z groszami są super polecam bo w hipermarketach wydają mi się gorsze a kosztują ponad 78 zł.
Może jutro uda się do domciu pojechać bo dziś męża póśili o 13 z pracy bo nie mają ogrzewania- wymiana grzejników na zimę czy coś tam równie abstrakcyjnego!

Nasza Majeczka usnęła już o 20.30, teraz przestawiłam ją na wcześniejsze usypianie właśnie mniej więcej o tej porze. I zasypia sama ,tylko siedzę koło niej, ale 5-10 minut i śpi, a jak usypiała z nami, to wariowała przynajmniej godzinę i zsypiała koło 23. Teraz chociaż mam trochę wolnego wieczorem.
gosiula23rex, kolorino jest na ul. 1905 roku, tak? a jaki jest nr ulicy?
Dobranoc

goniasobol tak na ul.1905 roku 1/9
U nas wieczorem zazwyczaj mała pada po skończeniu butli z mlekiem , a jej usypianie polega na siedzeniu w pokoju a jak wstanie tp ją kładziemy nie mówiąc nic do niej. Raz jest łatwiej raz trudniej ale lepsze to niz lulanie na rękach!
Muszę Wenci kombinezon kupić a nigdzie nie ma takich jak ja chcę znalazłam dziś jeden różowy za 200 zł to nie aż taki drogi, ale nie był do końca taki jak chciałam i mam problem.
Idę zrobić kompiu i lulu. Dobranoc!

hejka
i znowu sypie:szok::szok: i nas zasypie

moj kuba uspypia pzy butli....raz od razu raz sie musi powiercic poskakac i pada ze zmeczenia..ale w naszymłóżku potem go przenosimy do łóżeczka...teraz śpi bozewalam go dzis o 6.40 bo do rodzicow przyjechalam na weekend i teraz odsypia..

gosiula23rex
ja tez szukam kombinezonu boz tametego roku juz tylko tylko..bylam w coccodrillo ale masakra ceny...250zł....:szok::szok: w zyciu tyle kasy nie dam....w pepco bylam ale marny wybor..chyba wszystko wykupione..hehehe
pzdr:-)

Cześć dziewczyny:-)
ale sypie ja nie mogę - świata nie widać:-D jeszcze nie mamy sanek...rozgladam się...widziałam w leclercu i w biedronce ale mnie nie zachwycaly tzn te z biedronki były ok ale już wszystkie wykupili:baffled: a te w leclercu takie sobie...muszę się wybrać w takim razie do tego m1 i kolorino...czy te sanki są tam drewniane???
goniasobol gratulacje postępu że mała zasypia sama no i wczesniej- przynajmniej sobie chociaż wieczorkiem trochę odpocząć można ;-)
co do "wyrodnych matek"- to też się zaliczam ;-) tzn czasami mam dość jak mała tak wariuje i nie chce iść spać...i wymyśla...po prostu czasami wychodzę z pokoju..no ale jak znowu woła i płacze to wracam więc nie jestem chyba taka zła...Sądzę że każdy ma prawo mieć czasami dość- mimo że bezgranicznie się kocha no to są jakieś granice wytrzymałości...
Byłam dziś w sklepie i kupiłam małej dodatkowo do grającego bąka zestaw małego lekarza na mikołajki...calkiem fajny- sama bym się pobawiła hehe - uwielbiałam takie zabawki jak byłam mała- mam nadzieję że Pauli też się spodoba ( narazie bada lalki łyżeczką i mówi "badu badu")...
no i może pozwoli jej się to oswoić z tym że wizyta u lekarza nie jest straszna... Jest stetoskop z bijącym serduszkiem, świecące lusterko dentystyczne, termometr, strzykaweczka automatyczna, mloteczek ciśnieniomierz i plakietka doktora :-D Mam nadzieję że się spodoba:-D
Pozdrawiam cieplutko!

Ostatnia edycja:
Witam! Na prawdę nas zaraz zasypie!:tak: Maja śpi już dwie godzinki, dziś usnęła chętnie i szybko, a wczoraj szalała cały dzień, te dzieciaczki są nieprzewidywalne. Trochę mnie dziewczyny pocieszyłyście w sprawie "wyrodnej matki":-), rzeczywiście czsem ma się wszystkiego dość, choć kocha się dziecko do szaleństwa!
My dziś z Majeczką pospałyśmy sobie do 9:happy:, a później ruszyliśmy z moim Kochanym K po prezent mikołajkowy dla Mai(najwyższa pora!), kupiliśmy jej prezent nietypowy, bo taki duuuży samochód-wywrotkę, nawet się tam mieści i można ją wozić! Tyle ma już lalek i takich różnych pierdołek, a samochodu jeszcze nie miała-równouprawnienie w końcu mamy:-)
Edit sanki w M1 i w Pepco były drewniane
pozdrawiam

Witam!
Zostaliśmy dziś w Radomiu ale jutro rano jedziemy do domku już nie moge się doczekać.
W kolorino są żelazne sanki z oparciem jutro może przetestujemy.
Mąż dziś znów małą usypia mam nadzieję, że szybko zaśnie tak jak wczoraj.
My kupilismy małej na mikołaja fontannę z piłkami Playskoola myślę, że jej się spodoba. Jutro Marcin (mąż) przebiera się za Mikołaja ale będzie ubaw!!
Trzymajcie kciukasy zeby jutro nie padało i żebyśmy jakoś dotarli na miejsce! Dobrej spokojnej sennej dla dzieciaków nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry