reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
olenka123 ja aż z ciekawości zajrzałam w swoją kartę przebiegu ciąży. W 22tc miałam 6 kg więcej niż przed ciążą...ale ja to zawsze i pewnie na zawsze...bylam i jestem chuda! napewno nie masz się co martwić.
Ja nie miałam problemow z powrotem do wagi ale u mnie to niestety...bo wolalam się taką troszkę większą jaką byłam po ciąży.
Ale cóż wszystko zależy od organizmu każdej z nas...więc ciesz się kochana pięknym stanem a nie zamartwiaj czy dużo już przytyłaś;-)
gosiula23rex ja to na zimę już mam czapę i szalik - teściowa kupiła :szok: na szczęście dała mi wybrac :-D
A jak twoja mała z usypianiem do poludnia? nadal tak wczesnie chce iść spinkać czy wytrzymuje juz nieco dłużej??

Udało się z suwaczkiem juuuupiii:happy2:

Właśnie drugi raz mi dziś zasnęłą! Przez tą chorobę nie dosypia chyba, chciała spać- to śpi!
Wiesz różnie ma z tym paniem zależy od dnia, ale ogólnie to 9.30 a ona lulu idzie do łóżeczka. Przesypia mi całe noce więc poprostu to już chyba taki typ.

No i racja jak chce to widać potrzebuje;-) grunt że noc przesypia...wiesz moja to jeszcze do całkiem niedawna spała 2 razy dziennie i aż się wszyscy dziwili (nie wiem czym).No a teraz śpi raz dziennie:-)
olenka123 Igorek- mnie się podoba, fajne imię. Ja jak będę miała kiedyś syna to już mąż ustalił że Oskar będzie haha - no ale ja wybierałam dla córci więc muszę przystać na jego wybór dla syna...choć narazie nie planuję ;-)
wiecie co ostatnio slyszałam w tv że podobno zniesli możliwosc pobierania opłat za znieczulenie zewnątrzoponowe...tzn ucieszyłam się że będzie refundowane...a tu haczyk!!! będzie za darmo ale podawane tylko gdy lekarz uzna że jest to konieczne:baffled:
i teraz już ma nie być wyboru nawet jeśli kogoś stać i chce np za znieczulenie sobie zapłacić i skorzystać...no dla mnie szok:szok:
ok dziewczyny korzytajac z okazji ze wyszło słoneczko idziemy z Paulką na krótki spacer! Do później :rofl:

Ostatnia edycja:
ja już wybrałam imie Antoś:) strasznie mi sie podoba:) i bedzie hehe:) podoba mi sie tez Iwo ale mężowi nie bo za cudaczne:)
ja przed ciaza wazyłam 47 potem przez wymioty zeszłam do 45 a teraz waze 53, wiec chyba nie jest zle,bo jeszcze zostaly mi 3 miesiace

Witam ponownie :-)wiecie co jak słoneczko świeciło to fajnie cieplej się zrobiło i aż się chciało spacerowac...a jak zaszło...brrrr takie zimno że do domu to biegiem uciekałyśmy!
Mnie też się podoba imię :) Ładnie Antoś:-)

Byłam w sklepie akurat wtedy słońce świeciło, aż mi się żal zrobiło, że moja mysza w domu musi siedzieć.
Jak przyniosłam zakupy i Weronika zobaczyła jabłka to tak biedula chciała, że się popłakała!Czasem mnie rozbraja to moje dziecko.

Oj bidulka ale odkuje sobie jak wyzdrowieje;-)Weronika aż tak lubi jabłuszka??
wiesz kupilismy w aptece emolium bo troche tańsze było niż oliatum a pani mówila że to to samo i smarowalam ja emulsją kilka razy i krostki zrobiły się blade...i wydaje mi się że mniej już wyczuwalne w dotyku.
Używałam emolientów jak mała była maluśka i calkiem o nich zapomniałam..
Miałas chyba gosiu rację z tymi kosmetykami...może rzeczywiście to np płyn do kąpieli...

reklama
Weronika ogólnie lubi wszystko jeść chodzi po domu i mówi całyczas am a jak jej nie damy to wkurzona mówi bam. Ostatnio przy obiedzie wymyśla, jadła by tylko ogórkową i pomidorową.
To się cieszę , że zmiana kosmetyków pomogła. A u nas raz na buźce coś wyskakujea raz nic nie ma - tajemnicza sprawa!

Do góry