reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

emwu-tak mama pojechala juz z 2 tyg temu ,szkoda!ale w grudniu przylatuje na 5dni i tesciowie,takze,!!!,przyjezdza do mnie justyna takja co ma alexa 11miesiecy niektore kolezanki juz ja poznaly wiec cie odwiedzimy w pracy oki ?!!!
aine-ja takze widzialam twoje zdjecia na nk i sa sliczne ja niewiem jak ty to robisz przepieknie wygladasz z niunia

reklama
Cześć dziewczynki:-)Ta pogoda mnie jakoś przygnębia, nic mi się nie chce...
emwu,amelia-dzięki:)))
Moniczka,ja baaardzo chętnie przystaję na twoją propozycję, uwielbiam fotki brzuszków-choć jeszcze nie robiłam, hahahaha.Uczę się dopiero<sama:-(> od kilku dni, więc profesjonalne to one nie będą, z góry przepraszam.Musimy się jakos umówić, popróbujemy:-)

Z pewnych źródeł wiem,że Olga jeszcze w objęciach Morfeusza;) śpij smacznie Yeti:))

A wiecie,że jedna mamusia z forum z Limerick spodziewa się trojaczków!!!???:-) Tylko biedna leży w szpitalu, bo ma świnkę:-(

Ciekawe, co u naszej rudej, pewnie grzeje dupkę na polskim słoneczku, ech....

Barmanka, zapiekankę robiłam, wyszła suuuper!!!

Pozostałe dziewczynki, gdzie jesteście?:-)

ja jestem chetna na poniedzialek ale o 10.30 mam usg a o 16 mam zebranie w pracy . Czyli jesli spotkamy sie w miedzyczasie to bardzo bym chciala. Obojetnie u ktorej. Moze byc nawet u mnie :)
Ania a jak kurs? Zapisalas sie w koncu czy nie?

Dobra dziewczyny, to przyjmuję od 11:30:-D

emwu, ten kurs to albo jakaś ściema, albo sobie w kulki lecą:wściekła/y: nikt nic nie wie, pani, która się tym zajmuje,jest na urlopie...Dzwoniliśmy kilka razy, jeszcze w poniedziałek kolejne podejście, zobaczymy.

Aniu - skoro przyjmujesz od 11.30 to ja prosto z usg do ciebie przyjade. Nie wiem dokladnie ile potrwa w szpitalu ale mam nadzieje ,ze nie bede dlugo czekala.

A z angielskim - na 100% sporo roznych kursow teraz po wakacjach sie zaczyna - moze poszukaj innego a jak nie to na PRAWO JAZDY !!! :)

Super dziewczyny:-):-) To w poniedziałek się widzimy, fajnie! i która ma jeszcze ochotę, to zapraszam!!!:-)

reklama
Dobry wieczór Kochaniutkie!

Witam się i żegnam bo idę sie jeszcze przespać choć chwilkę przed pracą.

Powiem krótko diete szlag trafił:zawstydzona/y:Teraz wyjatkowo długo pracuje od 22-7:szok:
Przyszłam wczoraj na przerwe do domu i musiałam napić sie ciepłego rosołku:tak:Byłam potwornie zmarźnięta:eek:
Emwu pierwsza część diety zakończyła się sukcesem wprawdzie niewielkim, ale zawsze.Skurczył się żołądek i trochę waga spadła:-)
Muszę się zmobilizować znowu, ale ta pogoda osłabia zdecydowanie moją silną wolę:zawstydzona/y:

Jasne jak dla mnie może byc 11:30 u Aine w poniedziałek.
Aine, kobieto, tylko weź sie wyśpij Ty nasz Zombiaczku:-D
Już się nie mogę doczekać spotkania z Wami.

Amelia 2008-mozemy razem jechac do Aine.Przyweiź koniecznie pokazać spódniczke zakrywająca podpicze:-D
Gosiu-znów musimy przełożyc spotkanie u mnie, ale nic straconego bo mam nadzieje, że zobaczymy sie u Aine:-)

Co do zdjęć Aine to faktycznie bardzo ładne.Mnie szczególnie jedno ujęło.To czarno białe z Natalką:tak:Takie wyraziste, pełne matczynej miłości.Policzek do policzka.Cudnie.Tak ja je odebrałam:tak:

Dobranoc Kochane, idę odpaść na moment;-)

Do góry