reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dobry wieczor moje kochane!!

Brakuje mi strasznie klikania z Wami, ale zajmowanie sie paniczem Franusiem zajmuje mi tyle czasu, ze.. nie mam na nic czasu. I sprawia mi to ogromną przyjemnosc :-):-) Jestem szalejącą mamuśką i pomimo szwów nie jestem w stanie ulezec, usiedziec, ustac w jednym miejscu, tylko biegam i zarządzam :-). Dzisiaj to juz sie naprawde swietnie czuje, prawie juz nie nie boli, brzuszek mam coraz mniejszy z dnia na dzien.
A patrząc na naszego synka zastanawiam sie jak ten bykol sie zmieścil w środku!!:szok:

Emwu od kilku dni zabieram sie za spisanie przezyc z porodu, wiec jak tylko to zrobie wrzuce od razu. A ze szpitala wyszlam 24h po porodzie, bo stanowczo za duzo czasu przed porodem tam spedzilam ;-)

A teraz uciekam sie wymyc, wykąpać, wyczesac, oporządzić itp i spaaaaaaać....:cool2:

Dobranoc kobietki!

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI!!!Krotko i na temat(mam dosc tego tygodnia i problemow,jak nie urok to sraczka)do zobaczenia w poniedzialek u Ani,ja bede jak zwykle na 11:-)
Emwu napisz co to za bryke masz na sprzedaz,moze pohandlujemy:tak:
Dobrej nocy kochane,pa:tak:
Oprocz Olgi bo biedna w pracy:szok:

dziewczynki mam do was pytanie, w niedziele chcemy wypożyczyć auto i jechać zwiedzić Belfast :-)
w związku z tym mam pytanie, czy któraś z was już tam była? co polecacie by zwiedzić? a może macie jakieś linki z atrakcjami w Belfaście?
będę wdzięczna za podpowiedzi :tak::-)

dzien dobry dziewczynki ,my juz od 6 niespimy ale zaraz Amelcia idzie na 1h spac,

olga79
-oki moge wziasc kostium i spodniczke do pokazania ale niebede pisrezentowac ,mozemy pojechac razem jak justa nieprzyjedzie do mnie samochodem

aine
-bedziemy kobitko u ciebie popijemy sobie hahahahahha (zartowalam).

manija
-jak dobrze ze juz masz synusia swojego,koniecznie opisz porod,jestem ciekawa,a dobrze ze ci brzuszek spada bo m ddddtiej pory niespadl jeszcze

barmanka79-no ja nieznam BELFASTU i niebylam tam wiec ci niepomoge kochana
gosia-ty to masz kobieto!!!cos sie stalo znowu Olek chory ?

dzien dobry dziewczynki ,my juz od 6 niespimy ale zaraz Amelcia idzie na 1h spac,

olga79-oki moge wziasc kostium i spodniczke do pokazania ale niebede pisrezentowac ,mozemy pojechac razem jak justa nieprzyjedzie do mnie samochodem

aine-bedziemy kobitko u ciebie popijemy sobie hahahahahha (zartowalam).

manija-jak dobrze ze juz masz synusia swojego,koniecznie opisz porod,jestem ciekawa,a dobrze ze ci brzuszek spada bo m ddddtiej pory niespadl jeszcze

barmanka79-no ja nieznam BELFASTU i niebylam tam wiec ci niepomoge kochana
gosia-ty to masz kobieto!!!cos sie stalo znowu Olek chory ?
Nie kochana,Olo zdrowy,ale auto nam sie spierdzielilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a kupione w maju,:crazy:a moj potrzebuje zeby dojezdzac do pracy .

Dziewczynki i ja moglabym was samochodem zabrac ale jak juz pisalam mam usg i nie wiem ile czasu mi zejdzie wiec nie chce sie umawiac na konkretna godzine.

Gosiu - autko mam stare i nic specjalnego bo to renault megane z 99 roku. Chce jednak za niego niewielkie pieniadze bo tylko 550 euro. Nct ma 01.2011.
Ostatnio porobilam w nim wszystkie niezbedne naprawy ale nikt nie poreczy za taki rocznik :). Ja jezdzilam nim ponad 3 lata i mnie nigdy nie zawiodl. Jedyny problem to to , ze jest poobdzierany i nie wyglada efektownie. Musielibyscie zobaczyc i przemyslec. Tak jak napisalam, zadnych ukrytych awarii nie ma ale to juz dziadek to autko wiec kto wie co sie moze zdarzyc. Musze sie pozbyc bo kupilismy dla mnie nowe i wieksze jako ,ze dzidzia sie wkrutce pojawi. Gdyby nie ciaza to pewnie i kolejny rok bym moja meganka smigala. Zadzwon do mnie jak jestes zainteresowana. Numer tel wyslalam na gg.

aine[/B]-bedziemy kobitko u ciebie popijemy sobie hahahahahha (zartowalam).

Łeeee, a czemu żartowałaś?:-D możemy popić, ja jestem za!:-p To przynieście po jakimś jabolu:-D

I w ogóle dzień dobry wszystkim! Pospałam dziś jak mops, bo całą noc czytałam i mnie wciągnęło-fajnie,że Rafi się zajmuje małą w weekendy:)

reklama
Dzień Dobry, a raczej dzień zły-pada, pada,pada.No cóż za chwilkę będzie dwa lata na obczyźnie, a mi wciąż ta pogoda przeszkadza:-(No nic wiem, że jutro już zaświeci słoneczko i to nie jedno......bo spotkam sie z Wami moje drogie.Tak, tak to podlizywanie się.Tak serio to ja Was nie lubie, ale trzeba czymś zabić nudę:-D

Oczywiscie żartowałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie mogę się już doczekać spotkania z Wami moje drogie koleżanki.
Chyba z tydzień się z nikim nie widziałam:szok:
Oj zdecydowanie trzeba to nadrobić........ale żeby od razu tak przy jabolu:szok::-DWy mnie chcecie na złą droge sprowadzić-nie dość, że zboczeniuchy bo im tylko podpicza, ogórki, lody w głowie to do tego wszystkiego jeszcze pijaczki:szok::-p:-D
Ja tu prawie mam aureolę nad głową, a Wy bezbożne dziewoje chcecie sprowadzić na zła drogę mnie czyli niewiastę Olgę.Wstydzcie się!!!:-D

Ja dziś po imprezce:-)
Wywiad środowiskowy dla zainteresowanych:-)
Rodzaj zabawy: taneczny(szalała, szalała)
Powrót: 3 rano(bardzo wczesny powrót.........wcześnie bo 3 rano, czy ktos temu zaprzeczy)
Stan zużycia materiału: zużycie materiału minimalne(wygodne buty to i sił starczyło do rana)
Ilość alkoholu we krwi: tym razem nieznaczna.(2 drinki i kilka kolejek tequili)
Maż: zadowolony (baz komentarza;-):-D)
Kary: brak(mąż szcześliwy to i kary brak)
Już nie muszę nieść gitary.Gitarę niosłam za karę:-D:-D:-D(Jesli tego nie znacie poszukajcie na YOU TUBE-Łowcy. B tytuł Dziewica)

Do jutra babiszki.Wpadnę jeszcze tutaj troszke później

Ostatnia edycja:
Do góry