reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

emwu76 :) witaj

mieszkam na Farmleigh Ave, Bechwood Court, moze gdzies w poblizu Ciebie?
Czy moze ktoras z was interesowala sie juz tematem pre-school?

reklama
No to podejdz do okna i mi pomachaj :)
Mieszkam po przeciwnej stronie N11. The Grange :) Te wysokie szklane apartamentowce . Mozesz wpasc jutro na kawke jak Ci sie bedzie nudzilo :)

hahahahaha no pieknie:) w sumie moge wyjsc i pomachac bo mam balkon od N11:p
1 pietro 1 blok od Twojej lewej:)

w sumie czemu nie:) rano mam tylko zaplanowane zakupy:))))

Nie , no chyba Cie nie zobacze. Musialabys miec okno w samym przesmyku miedzy moimi blokami. Ja mieszkam w 3 bloku od ulicy w glab osiedla po Twojej lewej. Na samym czubku tego budynku :) A o ktorej chcesz wpasc? Ja mam wolne tylko , zebym zdazyla wyskoczyc ze szlafroka. I wez jakies pierdolki dla dzieci bo ja jeszcze zabawek nie mam :) Dopiero szykuje wyprawke dla tego baczka co mi brzuch wypycha.

emwu76 wiesz co to moze Ty wpadnij do mnie:))) bedzie prosciej i na poczatek latwiej ... zobaczysz jaki jest bajzel przy 2 chlopakach hihihihi

i jak inne dzieczyny sa chetne to tez zapraszam:)))))))) smialo kobietki!

ja w sumie jestem od 7 na nogach:p ok 10 moj mezus wybywa do pracy wiec po tej ha chata wolna heheheheh

No wlasnie - nastepna - nikt do mnie nie chce przyjsc bo nie mam zabawek - buuuuuuu!!!!:(

Oczywiscie zartuje. A ile jest przy dzieciach balaganu to ja wiem bo mialam juz maluszka tyle ,ze wyrosl kilka lat temu. I wcale mi taki balagan nie przeszkadza :).
Ale jasne ,ze jesli wolisz moge i ja wpasc do ciebie.

Zgadamy sie rano na forum albo na gg (1132682). Nie spie od 7.30
Na 100% przed 10ta nie bede u ciebie :)

reklama
Witam:)
Owszem troszke pada ale jest bardzo cieply wiatr i jest duszno uffff
Ja wlasnie skonczylam ogarniac (nie sprzatac) mieszkanie wiec jakby ktos bym chetny to ponawiam zaproszenie... moze ktos oprocz emwu sie skusi na kawke i cos slodkiego?

Jakby co to piszcie!

a tak a propo ktora mamuska ma pociechy w wieku moich łobuzow 3,5 lub 2?

Do góry