reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Witam Was dziewczynki:-)

Jakaś ostatnio zabiegana jestem.Teraz siedzę sobie najedzona:-)i odpoczywam bo za 2,5 godz.zaczynam pracę.

Jutro idziemu z kolei oglądać Igusi przedszkole:-):-):-)

Manijka ja miałam cesarkę w Polsce i to robioną przez znajomych lekarzy od mojego brata i..... i tak się bałam:zawstydzona/y:Tu natomiast to jakiś hardcore!!!!!!!!:szok:Jeszcze do tego poród kleszczowy i pobieranie próbki skóry........aż mnie ciary przechodzą:szok:Jejku...... jestem pełna podziwu dla Ciebie.Dzielna z Ciebie babka:tak:Wiem, wiem......pewnie nie jesteś jedyna, ale takiego opisu porodu jeszcze nigdy nie słyszałam.Więc tym bardziej gratuluję.Powiem Ci jeszcze jedno-podziwiam Cię za cierpliwosć i spokój, który miałaś przez ten cały czas kiedy miałaś skurcze i odsyłano Cię do domu.Wiem, że w domu lepiej, ale ja chyba bym wszystkich tam pozabijała:-DCieszę się, że u Was wszystko dobrze i, że tak szybko doszłaś do siebie:tak:

Justi-z chęcią wybiorę sie do Malahide na rybkę tylko, że chyba dopiero w przyszłym tygodniu.Ten tydzień mam dość zwariowany.

Ostatnia edycja:
Hej, Olga mi pasuje nawet bardziej przyszly tydzien niz obecny, wiec fajnie sie sklada. Bylam ostatnio na plazy w Greystones, tam tez warto pojechac, jest slicznie. Mam nadzieje, ze uda nam sie zorganizowac wieksza grupe. Pozdrowionka

Czy ktoś tu żyje?

Dzień Dobry Perełki:-)

Widzę, że strsznie tu puuuuusto.Jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem co to będzie z tym naszym forum:-(Ja też ostatnio nie wyrabiałam normy, ale tak jak Wam pisałam miałam lekkie urwanie głowy:szok:Wczoraj bylismy w przedszkolu z Igusią:-)Wszystko Wam napiszę potem.

Ja tez sie melduję. Siedze i sie lenię od rana. Bylismy na spacerku, teraz Młody śpi na kanapie, ja oglądam telegrę w telewizji a mama piecze ciasto drożdżowe. Normalnie hawaje mam dzisiaj :-D

Kooomu ciasta, koomu?!

reklama
Ja tez sie melduję. Siedze i sie lenię od rana. Bylismy na spacerku, teraz Młody śpi na kanapie, ja oglądam telegrę w telewizji a mama piecze ciasto drożdżowe. Normalnie hawaje mam dzisiaj :-D

Kooomu ciasta, koomu?!
Manija wpadnij do mnie na piekarnie do Dunnsa t ciasto twojej mamusi to bedzie hit:-):-):-)Dostalam Twoja wiadomosc,dzieki.Chyba miszasz w okolicach Dunnsa,moze sie znamy z widzenia?Ja pracuje na piekarni jutro od 10 do 17,a w piatek do 15;-)Moze zajrzysz z Franusiem?:tak:
Witam Was kochane:-DJeszcze 2 dni do pracy i URLOP!!!Nie moge sie juz doczekac:confused:Kuzynka juz jest a w czwartek przylatuje reszta ekipy:tak:Oj juz sie nie moge doczekac spotkania z Wami,ale dopierp bede wolna po28,po chrzcinach.Do zobaczenia laski:happy2:

Do góry