reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
dobry wieczor
ja tez na chwilke bo jestem padnieta
dzien szybciutko zlecial,piekna pogoda na spacerku bylam prawie caly dzien z Amelcia i IGNACYM iggymamy synkiem,sliczny i grzeczny maluszek
potem zakupki koncowe dla amelii na wyjazd a wieczorem pranie i prasowanie nogi mnie bola jestem padnieta pozatym Amela ma katar i lekki kaszel

aine
-zaluje ze niebede u ciebie ale obiecuje ze po powrocie sie napewno spotkamy

emwu-a jaki wozek kupilas wklejaj szybciutko foteczki?

barmanka79
-dzieki za stronke popatrze sobie

olga79
-swietnie to romantyczna kolacyjka ,zycze kolejnych 300lat hahaha cudownych chwil w ramionach meza,

a gdzie jest azabella?pewnie poszla kaczuszki nakarmic!!w swoim pieknym stawiku

Hej dziewuszki, ja tylko wpadam sie zameldowac :)
Zyjemy sobie spokojnie, normalnie rodzinka pełną gębą sie z nas zrobiła :-)
Gosia adres i numer tel podam Ci na privie i naprawde w kazdej chwili mozesz wpadac :) Poki co jest u mnie mama jeszcze przez tydzien, ale pozniej to sie zapewne bede nudzic..

Buziaki dla Was moje drogie Panie, ide sobie polezec, bo szwy mi nie dają dzisiaj spokoju :no:..
buuu...:-:)-(

Hej,sloneczka!!!My juz po roczku Olusia:-DJa zaraz do pracy:no:Pije kawke iobzeram sie z Olkiem ciastem;-)Chyba znow bedzie piekny dzien:-DBuziaki dla Was:confused:

Cześć Kochane!

W końcu dotarłam:-)Widzę, że pustki na naszym forum.No, ale cóż rozpoczał sie weekend.Choć widzę Gosia i Emwu juz się przywitały:tak:Powiem Wam, że ostatanio brakuje mi na wszystko czasu:zawstydzona/y:Więc tutaj rownież pisałam z mniejszą częstotliwością, ale na pewno przed nikim nie uciekałam;-)Co to to, nie.Kochana Emwu jak która kolwiek z nas mogłaby uciakać przed tak fajna osóbką;-):-)
Ale podlizywactwo:-D:-D:-D

Dziewczynki u mnie ostatnio duzo się dzieje.Rozpoczełam lekcje angielskiego:-)Dodatkowo idę jeszcze na kurs:-)Mówić, oczywiscie, że mówię, ale pracować do biura bym się chyba nie odważyła:baffled:Po tych lekcjach kto wie.

Mam juz cały plan działania.Oprócz tych zajęć chce iść na kurs administracyjny:-)Zobaczymy co z tego wyniknie, ale styczeń już tuż, tuż, a Igusia idzie do przedszkola:-DZapisaliśmy ją w tym tygodniu:-DNawet nie wiecie jak się cieszę:-DBliziutko i do tego przedszkole to, które chciałam:-D:-D:-D

Dzis tez nie mam zbyt wiele czasu.Idziemy na urodzinki do Gabrysi:-)

Same widzicie, troszke ostatnio sie działo:-)

Dziewczynki mam nadzieje, że się zobaczymy w tym tygodniu.Serdecznie zapraszam do mnie na kawę.Może, któraś się skusi:tak:

A gdzie się podziałą nasza nowa mama:confused:

Gosia-stao lat, sto lat dla Olusia.Niech sie zdrowo chowa.Samych radości i pociechy z rodziców dla Waszego syneczka;-):-D

reklama
Hej dziewczyny, jak dzieciaczki, mi nie udalo sie ostatnio pojawic na forum. Internet nie dzialal, w koncu NTL sie pojawil po 2 tygodniach i naprawili wszystko. Olga: jak tam wyjazd do Malahide na rybke ??/Dalej aktualny??Moze ktos sie przylaczy i pojedziemy wieksza grupa:) Aha i mam jeszcze pytanko do wszystkich, czy ktos moglby mi przeslac prywatnie nr do Pani Bozenki, ktora robi wlosy:)dzieki serdeczne i pozdrawiam

Do góry