reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

to ja proponuje phonix park tam jest plac zabaw a potem to juz rzut beretem do mnie:-)
dziewczyny to moj nr 0870650633 jak cos to piszcie albo dzwoncie do mnie- teraz jade na badania i mam nadzieje ze szybko mi to pojdzie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja to sie juz chyba nie zobacze z wami przed ta polska:-(
antek wczoraj skonczyl antybiotyk drugi i dalej ma wydzieline z noska i ucho targa ciagle:-(
juz przesada to jest 4 tydzien kiedy maly sie meczy o 11 mamy wizyte u doktora kolejna:sorry:
jak podvchodze mu czyscic nos to juz nie mam serca normalnie do tego tak placze :sorry:
na dwor tydzien nie wychodzil bo juz chucham idmucham na to zeby nie przewiac i dalje nie umemy tego wyleczyc:dry:

Dziewczyny melduje się :-)

Juz wróciłam:-)Było bardzo miło choc tak jak Gosia napisała pogoda fatalna.Wprawdzie trafiły nam sie tez dni bardzo ciepłe i bez deszczu, ale w wiekszości było brzydko.Mimo tego humorki nam dopisywały.Wakacje sie udały, ale teraz powrót do rzeczywistości....powiem Wam szczerze, ze coraz częsciej myslimy o powrocie do PL:dry:

Mam nadzieje, że jakos uda mi sie spotkac z Wami.

Witam nowe mamuśki :tak:

Ucałowania

witam
Noi ze spotkania nici bylo ,a moze ma ochote ktoras z was ojechac do centrum w SOBOTE .Pojdziemy do parku na ST.Green i potem na kawke skoczymy ,bede 2 nowe mamy moze ktore zapoznalam na gazecie .ie jedn a ma 2m synka a druga niepamietam hahaha.
No spotkajmy sie bo we wtorek lece do polski niewiem na ile moze nawet na 3 tygodnie zobaczymy ,akurat wroce z mama moja bo juz wakacje beda i w przedszkolu niebedzie pracowala ,
sandrulinska-twoje dzieciaczki bidulki chorowitki ,buziaczki dla nich .
wiesienka-i jak tam w pracy ?
olga79- cieszymy sie ze wrocilas,tesknilysmy za toba ,aine wogole niepisze nic na forum,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry