reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

gosia no to wpadaj z wizytą! dawno cie nie było.dziewczyny odżyjcie coś!!!

.P.S. pozdrowienia dla pijaczki z Dundrum od pijaczki ze Stepaside:D

reklama
witam,
melduje sie,u nas nieciekawie ,amelcia zle sie czula bo miala goraczke i kaszel i jej w plucach cos rechotalo hahahah,dzis juz jest ;lepiej niema goraczki i nie kaszle,ale za to ja jestem przeziebiona ,a we wtorek lecimy do PL,do kochanej babci

ps.bryska o kim ty tak cytujesz ,,pijaczka z dundrum???????

hejka, a u nas ida na raz dwie jedynki gorne, jedna juz widac druga sie przebija, w nocy krzyki troche, nie chciala jesc przez dwa dni z butelki ale dzis juz lepiej,
Amelia2008- zdrowka zycze:tak:
a w piatek byliśmy na uroczystej kolacji z moim P z okazji rocznicy slubu juz 5!!! bylo bardzo romantycznie a znajomi zostali z Asia, ktora juz spala. Dziś pogoda do kitu ale po południu spacer sie udał:-)

hi girls!;-)
ja to już cała w skowronkach chodze bo za tydzien bede już w Polsce rządzić , a o tej porze to już tak solidnie :-):-):-):-Dgrafik spotkań tom juz mam ka kazdy dzien ustalony:-Dzakupy teraz jakies robie jeszcze zalegle, mezowi spisuje co ma zrobic jak nas nie bedzie długa lista sie zrobila z tego on sie cieszy ze bedzie mial swietegos pokoju troche bo chce nagrywac plyte jakąs z kumplem i juz mikrofon zakupili, statyw i inne jakies pierdóły ktorych nazw kompletnie nie znam:-D:-D:-D:-) ale dzis w sumie uswiadomilismy sobie, ze kurde caly miesiac bez siebie :szok: ja nie pamietam kiedy ostatnio na dzien sie rozstawalismy ciezko bedzie no ale zycie no:dry: i najwazniejsze ze ten masakrycznie dluuuuuuuuugi katar całowicie antosia opuścił:tak:

amelia2008 jak tam mała?
wiesienka123 to spoznione ale szczere zyczenia ogromu miłosci dla Was:tak:
gosia napisz mi w jakich godzinach i ktorego dnia moj maz moze odebrac avon:tak: bo na spotkanie to sie chyba nie zapowiada no a ja lece 14 ;-)

hejka kobietki :-)
my już po przeprowadzce juuupiii, oczywiście cały czas się urządzamy, ale już jest z górki - widzę nawet światełko w tunelu ;-):-D:-D

oki jakby co to ja chętna na spotkania w poniedziałek, wtorek. (śr-czw-pt do pracy, a weekendy jak na razie też będę miała zajęte bo niebawem lecimy do Polski - na wesele - więc trzeba kupić jakieś prezenty dla rodzinki :sorry2: i dla siebie coś na dupeczkę co by się jakoś prezentować :-D).

teraz mieszkam na Crumlinie blisko takiego dużego parku...ale choćbyście mnie przypalały zapalniczką to za cholerę nie powiem wam jak się ten park nazywa :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wstyd i hańba :zawstydzona/y:. no więc jakby co to w tym parku też można, mnóstwo trawki jest - tylko pogoda ostatnio do D.. :crazy::crazy:

dobra spadam na jakieś pifffko....matko czy ja się kiedyś nauczę pisać krótkie posty??:baffled::zawstydzona/y::szok::-D

hi girls!;-)
ja to już cała w skowronkach chodze bo za tydzien bede już w Polsce rządzić , a o tej porze to już tak solidnie :-):-):-):-Dgrafik spotkań tom juz mam ka kazdy dzien ustalony:-Dzakupy teraz jakies robie jeszcze zalegle, mezowi spisuje co ma zrobic jak nas nie bedzie długa lista sie zrobila z tego on sie cieszy ze bedzie mial swietegos pokoju troche bo chce nagrywac plyte jakąs z kumplem i juz mikrofon zakupili, statyw i inne jakies pierdóły ktorych nazw kompletnie nie znam:-D:-D:-D:-) ale dzis w sumie uswiadomilismy sobie, ze kurde caly miesiac bez siebie :szok: ja nie pamietam kiedy ostatnio na dzien sie rozstawalismy ciezko bedzie no ale zycie no:dry: i najwazniejsze ze ten masakrycznie dluuuuuuuuugi katar całowicie antosia opuścił:tak:

amelia2008 jak tam mała?
wiesienka123 to spoznione ale szczere zyczenia ogromu miłosci dla Was:tak:
gosia napisz mi w jakich godzinach i ktorego dnia moj maz moze odebrac avon:tak: bo na spotkanie to sie chyba nie zapowiada no a ja lece 14 ;-)
Avonek do odbioru w niedziele tak po 16,bo do 15.30pracuje.W sobote tez ewentualnie,ale pracuje do 18,buuuu
Laseczki,mam wolny wtorek i srode,wiec jak cos to jestem chetna na spotkanko jakies.
Reni witamy w Irlandii;))))
Wiola i Monia juz pewnie w Polsce...
Monia-Emwu cicho siedzi,Ania tez nas zaniedbuje ostatnio,o Oldze juz nie wspomne!!!!Gabi dzis spotkalam w pracy,byla na zakupkach...
Wiesienka mojemu Olkowi wychodzi wlasnie gorna piatka-masakra!!!!A po powrocie z polski zakatarzony i kaszlal,jak stary gruzlik,ale juz mu mija.mam nadzieje,ze do poniedzialku sie wykuruje.Czy Wasze dzieciaczki,tez choruja po powrocie z Polski??
To milej nocki-buziaki!!!!

Nie ma sprawy,moja droga.najlepiej kolo 19,bo mozemy jeszcze jakies zakupy robic,nie chce zeby musial czekac....Ale pogoda,leje....bo oczywiscie mam wolne!!!!

reklama
Do góry