Amelia2008
Fanka BB :)
nie no ale puchy.
kolezanka nowa moze zawita na forum wkoncu
kolezanka nowa moze zawita na forum wkoncu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Może niktórzy to się już rozdwoili?

Wszystko wytępione?

pozatym kupilam sobie plastry z woskiem i przykleilam pod nosek i jak oderwalam to byl piskkkkkkkkkkkkk ale warto poszly wloski czarne do kosza hihih

Oczywiście odmówił z szeroookim uśmiechem na ustach, jak to Irolek.Tłumaczył, że płaci za to mieszkanie 600 euro do spółdzielni,że nasz czynsz ledwo mu pokrywa kredyt na to mieszkanie, ble ble ble...W każdym razie dupa blada.Do negocjacji podejdziemy za pół roku, a jak nie, to do widzenia.A może wy laski jesteście bardziej oblatane w przepisach, więc zapytam-mieszkamy tu od marca, za miesiąc minie pół roku;być moze jest jakieś prawo, ktore nakazuje mu zwrot kaucji po pół roku i z uwzględnieniem miesięcznego wypowiedzenia?...Łudzę się, że może macie jakieś nowe wieści na ten temat...

,wiec ja posłuszna zona ale tylko w tym przypadku- bo tak to posłuszna wcale nie jestem 
kładę się i odpoczywam. Dziś wziął urlop i pakuje rzeczy, ale jakoś sprawnie nam to poszło - prawie spakowani, na sobotę znajomi się zjeżdżają żeby nam pomoc w przeprowadzce, wiec jak tu wpadnie ekipa to raz dwa i będziemy w nowym apt

Przykro mi ,ale Paulina nie pracuje tam od kwietnia,nie przedluzyli jej kontraktuJeju, dzięki wiesienka!!!:-):-):-)
,bo miala staz z UE.Znam ja osobiscie,swietna dziewczyna
Niestety juz jej chyba nie ma nawet w Dublinie
Piękna pogoda dzisiaj:-)Właśnie Iga wcina lody, a ja idę przyszykowac sobie mój przepyszny obiad.Dziś w zestawie mam szpinak, jajko i pomidora.Same pyszności