reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

ruda, 13 mi odpowiada :tak: tak, o Fridays mi chodziło ;-)

aine, powiem ci że miałam pewne obawy co do wiązania... ale strach ma wielkie oczy ;-) nie jest tak źle, ten spacerek z fotkami to było moje drugie wiązanie chusty.
szkoda że nie możesz jutro się spotkać :-(

reklama
szkoda że nie możesz jutro się spotkać :-(

Też żałuję...Mam nadzieję, ze będzie jeszcze sporo okazji:-)

I znów tu dzisiaj pustawo:-)Nie dziwota-sobota;-)

Amelia, kobieto, a ty gdzie przepadłaś po tym wczorajszym wyjściu?:-D

Manija, hoooop hoooop! jeszcze się kulasz?;)

Ostatnia edycja:
witam was dziewczynki ,
wczoraj niemialam juz czasu napisac a dzisiaj niedawno wrocilam bo bylam z justyna kolezanka ktora niedllugo zawita na forum (mam nadzieje)w medicusie u ginekologa (jest ok),i potem na shopingu i potem ruda 86 dolaczyla do nas na kawusie ,
aine i olga79- oczywiscie pozdrowilam od was ruda86 i dziekuje wam
potem pojechalam do kuby do dundrum shopin cente i wzielam od niego miesko specjalnie przyrzadzone na dzisiejszy wieczor romantyczny noi wrocilam do domu po czym okazalo sie ze klucza niemam wiec musialam jeszcze raz wrocic do kuby i waziasc klucze noi teraz jestem narazie wolna ,pilnuje szynke jak sie gotuje dla kuby na kanapki i kurczaczka ze stafingiem by sie nieprzypalil
barmanka79-ladna husta i sliczny dzieciaczek ,oczka cudowne
ruda86-ja jak mowilam chyba niedam rady jutro sie spotkac ,wiedzialam ze zaczniesz pisac hahahah
oki to na tyle na dzisiaj

Czesc dziewuszki!

Ja sie tez melduje! Nadal w calosci :)
Moja siostra przyleciala w czwartek i sie po prostu nagadac nie mozemy stad moja nieobecnosc :-)

Ruda dobrze, ze wrocilas do nas :)

Ja lece dalej teraz, buziaki dla Was wszystkich!! ;-)

Witam moje piekne Babeczki :-)

Dziewczynki nie mogłam się doczołgać tu do Was, ale w końcu udało się;-)Właśnie przeczytałam, że jutro spotkanie.Fajnie, że się zobaczycie choć smutno mi, że ja nie mogę:-(
Po pierwsze Łukasz pracuje i muszę być z Igą.Po drugie idę w gości.Po trzecie jestem na diecie i nic tylko woda mi pozostaje, ale jeszcze tylko 6 dni.
Szkoda, że nie wpadłyśmy na pomysł wcześniej.Nic straconego bo mam nadziję, żę zobaczymy się wkrótce;-):tak::-)

Co do mojej diety.Dziewczyny trzymam sie twardo choć sałata i szpinak stają mi w gardle:baffled:Dołącze Wam potem zdjecie mojego dzisiejszego obiadu.Nie dałam rady zjesc go do końca.Z każdym kęsem rósł mi w buzi:zawstydzona/y:Kolacji dałam radę bo bardzo lubie mięso gotowane:-)No nic moje drogie żarło sie to teraz trzeba cierpieć;-):-D

ruda86-no w końcu jesteś spowrotem:-):-):-)
amelia2008-za zaniedbywanie forum grozi kara cielesna:szok::-D, nie pytaj jaka:-D
Widze, że Twój urok osobisty Kochana sprawił, że ruda wróciła do nas:-)
aine-bardzo smakowicie brzmią te dietetyczne gołąbki:-pKobietko jak masz ochote na malibu to musisz spróbować mojej produkcji z lodami:tak:Ja z kolei bym wypiła z wielka chęcią pina colade:-pOj jęzor mi wisi do ziemi.Musialaś zrobić mi takiego smaka;-)Za karę w najblizszym czasie umawiamy się obowiązkowo z dziewczynami na małe co nieco;-):-)Ładnie tak katować koleżankę?:szok::-D:-D
barmanka79-śliczne dzieciatko, fajnie, że maluszek chce korzystac z takiego wynalazku.Miałam również hustę, ale nic z tego nie wyszło.Iga ten uparciuch ryczała jak opętana:szok::-)Kochana z tym budzeniem się Twojego malutkiego to może byc chwilowe.Nic sie nie martw.Wiem, że jest cos takiego jak okres wzrostu dziecka.Wtedy maluszek może być bardziej pobudzony i budzic się w nocy.Miejmy nadzieje, że to jest własnie to i za kilka dni znów bedziecie przesypiali spokojnie całe noce;-)
manija-fajnie, że masz juz siostrzyczke przy sobie.Pozdrów ją:tak:No teraz to już pewnie urodzisz.Mały chciał zapewne poczekać na ciocię;-)
wiesienka-trzymam kciuki, oby wszystko sprawnie i szybko poszło:tak:Mam nadzieje, że w nowym mieszkanku będzie Wam miło płynał czas, w oczekiwaniu na przyjście nowego członka rodziny:-)
gosia-widzę, że Ty wstałaś jak ja kładłam się spać:szok:Pewnie jak tak wcześniej wstałaś to o tej godzinie juz śpisz razem ze swoimi chłopcami;-)

Oto zdjęcie mojego wspaniałego obiadu. Wprawdzie nie wygląda źle, ale wierzcie mi smak jest fatalny.Wszystko bez przypraw i soli.Blee:-D

Załączniki

• P8220864m.jpg
    P8220864m.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Witam Was kochane w ten sazry,niedzielny poranek:-)Pewnie slodko spicie,a ja koncze kawke i do pracy zaraz wychodze:crazy:Oj,nie chce mi sie:no:

Witam w to jakże pochmurne i śpiące przedpołudnie.

Dziewczyny wyobraźcie sobie co tu u nas wczoraj się działo:szok:Nudna Irlandi, a tu proszę.....

Oglądamy z Łukaszem film i nagle słyszymy straszny huk:confused:
W pierwszym momencie myślałam, że wypadek.Spojrzelismy przez okno, a tam cicho i głucho.Więc stwierdzilismy, że to może coś spadło na budowie, choć godzina późna bo 23:30.Zabraliśmy sie za dalsze ogladanie filmu.
Nie mineło 5 minut, a my słyszymy potworne piski opon na parkingu:confused: Wyjrzelismy ponownie i ku naszemu zdziwieniu zobaczyliśmy wana, który przejechał przez wjazd nie otwierajac go:szok:Widac było, że ucieka.
Usłyszeliśmy alarm.Po chwili słychać było w całej okolicy syreny policyjne.Tak, tak to był pościg.W ciagu 10 minut tu również zjawił sie wóz policyjny.Było oczywiste, że coś sie wydarzyło:confused:
Łukasz poszdł sprawdzić czy wszystko w porządku u niego w firmie no i sprawdzić co było powodem całego zamieszania.Gdy wrócił okazało się, że auto, które przed momentem uciekało wjechało do O'Briensa wybijając szklane drzwi:szok:Z tego co świadkowie mówili były w nim trzy osoby w kapturach, które tak jak my się domyślamy ukradli pewnie jakieś drogie alkohole.Najdroższy to chyba koszt 15tys.euro:szok:

Powiem Wam jedno co za idioci, gdzie oni chcieli uciekać:-DPrzeciez to wyspa i wiadomo , że nie ma gdzie.Do tego wszystkiego jest tu pełno kamer, które zarejestrowały pewnie to zdarzenie nie wspominając o ludziach, którzy równiez to widzieli.

A gdzie Wy wszystkie:confused:No tak weekend i do tego jeszcze niedziela:tak:Pewnie odpoczywacie ze swoimi ukochanymi.Tylko Gosia widzę zajrzała tu wcześniej rano przed pracą.Miłej pracy Ci życze, a Wam Kochaniutkie miłej niedzieli:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem:-)
Olga, no to mieliście ciekawą noc:szok:
moj Rafał podsumował to tak: "jak ich nie złapią, to znaczy, że to Polacy byli", hihihi.

Do góry