reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

aine ja tez tak mysle ,bo irlandczycy to lebiegi,
olga79=ja wlasnie cos w nocy slyszalam ,garda jezdzila i u nas,i gdzies takze impreza byla glosna muzyka
co tu tak cichoooo,niektorzy to chyba zapomnieli o forum

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór.

Ja dopiero wróciłam.Byłam w gościach:-)

Mam nadzieje, że spotkanie dzisiaj się udało Dziewczynki:tak:

Tak pusto to już dawno tu nie było.Weszłam, żeby Was poczytać, a tu:szok::szok::szok::szok:

Mam nadzieję, że od jutra ruszy znów nasze forum:-)

Miłej nocy Kochaniutkie:-)

witam mamusie my juz od godziny na nogach,
ruda86-jak tam spotkanko?
co dzisiiaj mamuski porabiacie/?
My tez juz od godzinki nie spimy,zaraz kawka,robie pranko i na 12 do roboty:wściekła/y:do 20.30,a jutro na 7.30:no:Nie cierpie,jak koncze wieczorem,a drugi dzien na rano:angry:Wczoraj moj Olus zrobil pierwsze samodzielne kroki bez trzymania sie za meble:-)Wiola to moze w srode wpadniemy do Ciebie??Musze mlodemu kupic skarpetki i moze pierwsze butki:-DAnia dasz rade sie wybrac z nami??A Olga dolaczy sie??Zrobimy Wioli maly najazd na chate i ogrodek,przeploszymy wszystkie myszki i pajaczki:-D:tak:

hejka :-)
matko chyba za długo spałam, ale zadżumiona się czuje :confused:
spotkanie wczoraj było bardzo sympatyczne :tak: soczki również :rofl2:

wiesienka, jak tam nowa chatka? ale ci zazdroszcze że wy już po.... ja jak pomyślę o przeprowadzce do gęsiej skórki dostaje... teraz na tym mieszkaniu co jesteśmy tyle gratów nam się nazbierało że masakra :baffled: osobówką tego nie przewieziemy :-( trzeba będzie szukac jakiegoś vana :nerd: a do kiedy ty jesteś na zwolnieniu?

aine, amelia, olga dziękuje za komplementy w imieniu synka :-):-)

olga, pełen szacun za diete :tak: każda dieta jest fajna jak jest urozmiacona, ale ciężko jest przertwać jak co dziennie jesz to samo :-( miałam tak samo zaraz po narodzinach synka, co dziennie na obiad marchewka na słodko - i mimo tego że do tej poryją uwiebiałam, tak teraz szybko jej nie tkne :sorry2::-p
a powiedz mi w jaki sposób robisz szpinak? wstyd się przyznać ale ja nie umiem nic z nim zrobić, a chociaż raz chciałabym spróbować ;-)

gosia, gratulacje dla synka :tak::happy: a powiedz mi ile ma miesięcy (bo nie masz suwaczka, a niestety nie pamiętam czy wcześniej pisałaś..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

W końcu na spokojnie mogę usiąść przed kompem:-)
Witam wszystkie!
gosia,, gratulacje dla Olka, już niedługo będzie śmigać!!!:-)
olga, piszesz o diecie, ale w ogóle się nie chwalisz, jak ładnie schudłaś!!:-) pozazdrościć!
barmanka, zobacz na pw;)
amelia, jeszcze na spacerku??
no właśnie-wiesienka-odpoczywacie już po przeprowadzce ?:-)
Pozostałe mamuśki gdzie się pochowały???

reklama
Czesc dziewczyny, mama ameli2008 mnie scigala zeby sie odezwac do was, wiec pisze.:)Mam malego, raczej jak na swoj wiek duzego Aleksa-11miesiecy, tez czasem nudze sie w domu, jesli macie ochote to piszcie, chetnie umowi sie na jakis spacerek . Pozdrawiam Justyna

Do góry