reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dzieki Renni,musze skoczyc do apteki,dobrze,ze otworzyli i mam pod nosem.Mam taki pas,ktory nosilam po ciazy,wiec go zalozylam...U nas nie pada poki co:-)

reklama
Jestem i zwijam sie z bolu...Czekam,az reszta wstanie,zeby isc do apteki,bo z mlodym nie dam rady:wściekła/y:
Milego spotkanka,a tak chcialam byc:-(

ja odpadam.nie bedzie mnie jeszcze w pidżamie siedze zimno,pada i wogóle nie ciekawie:( tym bardziej ze przeraza mnie godzinna droga do dundrum na nogach i z powrotem gdy w kazdej chwili moze zacząć lać:( moze jakieś spotkanie u kogoś,na zadaszonym terenie:)? to bym sie pisała na domówke.miłego spotkania i oby pogoda wam nie przeszkodziła

ej dziewczyny mozecie wpasc do mnie ;-) tylko bryska nie wiem jakie masz polaczenie
zaraz skocze szybko do sklepu cos tam wymysle do jedzenia i zapraszam:tak: renni emwu co wy na to? ja mieszkam w ballybrack to co robimy?:-)
dziewczyny heeeeeeeeeeelllooooo decydujcie bo nie wiem czy sie szykowac na piknik czy na goscine?:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sandrulinska-sorki, bylam na gorze, i dopiero co zobaczylam Twojego posta.
Jak chcesz...., moze faktycznie lepiej z pogoda dzis nie ryzykowac, chetnie do Ciebie przyjade. Nie szykuj sie tam za wiele, ja zaraz tez smigne do sklepu i kupie jakies ciacha.
A wyslij mi jeszcze adres.

reklama
Do góry