Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
duzo sztukaterii i tym podobne...bedzie dodatkowy pokoik z 1 stanowiskiem fryzjerskim osobny dla matek z dziećmi..beda mogły sie bawić podczas gdy rodzice beda obsługiwani
ceny tez beda przystepne....chce stworzyc ciepły klimat z profesjonalna obsługa...sama osobiscie skonczyłam teraz dodatkowy 3 mczny kurs u Berendowicza w Katowicach...poznałam nowe techniki strzyzen i koloryzacji...byłam zachwycona akademią wiec podpisałam z nimi układ partnerski na szkolenia dla pracowników....mam nadzieje ze to wszystko wypali
;-)Anula fryzjerstwo to moja pasja....zawsze rodzice kierowali mnie w inna droge bo fryzjer to nie zawód dla mnie....dlatego tez pokonczylam studia...fakultety etc etc a teraz jak juz moge to decyduje sama o sobie :-) w koncu moje marzenie sie spełniło a salon bedzie odbiegac od tych tradycyjnych..bedzie w stylu angielskim pikowane fotele żyrandole...herbatki i kawki w gustownych filiżankach które specjalnie sciagałam z holandiiduzo sztukaterii i tym podobne...bedzie dodatkowy pokoik z 1 stanowiskiem fryzjerskim osobny dla matek z dziećmi..beda mogły sie bawić podczas gdy rodzice beda obsługiwani
ceny tez beda przystepne....chce stworzyc ciepły klimat z profesjonalna obsługa...sama osobiscie skonczyłam teraz dodatkowy 3 mczny kurs u Berendowicza w Katowicach...poznałam nowe techniki strzyzen i koloryzacji...byłam zachwycona akademią wiec podpisałam z nimi układ partnerski na szkolenia dla pracowników....mam nadzieje ze to wszystko wypali
;-)
też myślałam że może coś nie wypalić a tu wkładeczka ponoć umiejscowiona idealnie ;-)