reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Makosiaczek ja też panikowałam i niepotrzebnie nic nie bolało ;-) nastraszyła mnie koleżanka a tu luzik
Podziwiasz ale nie zabezpieczasz się czyli liczysz na 3 :-D tak niby przypadkiem,ja bym wolała sobie darować takiego stresu co miesiąc..

Nikt tu jeszcze nie wspominał o kawce ale kto wie..... :-)

reklama
Ja też nie lubię się stresować. Może się zdecyduję na mirene w końcu, 1200 to nie 1500, zawsze mniej do kosza wyrzucę w razie gdyby:-) Bólu sie nie boję, miałam pessar zakładany w drugiej ciąży, a ponoć wyciąganie jest bardziej bolesne od zakładania wkładki, więc luz.
Jak kawkę to się wstrzymajcie do września, bo ja teraz wybywam na wywczasy:-)

Dokładnie dobre porównanie zakładania Pessara i wkładka przy pessarze wkładka to NIC oczywiście zależy też od lekarza zakładającego.
Ja lubię chodzić do Kiełbasińskiego bo jest baaaardzo delikatny nawet w ciąży badania nie bolały tak jak przyszły inne łapy np ordynatora ehhh na samą myśl mam drgawki..
Annaoj gdzie się wczasujecie?? ;-)

No może to i podświadomie to bym i 3 chciała Mieć ale w praktyce to już nie bardzo, Nie wiem czy chciało by mi sie do pieluch wracać jak narazie ponad pół roku już ich nie musze używać i jest mi z tym baaardzo dobrze. Zwłaszcza że moja młodsza córka uwielbiała wyciągać kupki podczas spania i szorować nimi siebie jak i wszystko obok, nie wspominając już o tym ile razy zjadła jakąś od swojej siostry. Z kawką na pewno poczekamy ewentualnie wyślemy Ci jakieś kropelki pocztą :)

Ano tak pisałaś ;-) w tym roku modna cosik Bułgaria gdy byśmy jechali na wczasy pewnie też byśmy tam zalecieli ;-) pięknie tam tak jak i na Chorwacji ;-)

Kurcze koleżanki był z nienacka na kawie więc zbieram się bo mój pojechał na zajęcia z Wiki i jak tak dalej pójdzie to się do dentysty z Amelką spóźnie.
Miłego popołudnia :-D

Witam

Zacznę od newsa:-) odwazylam sie zrobic test i I krecha!!! Dostałam takiego powera ze az zabralam mojego 6 latka na cały dzien do wesołego miasteczka :-) :-D

Dziewczyny to w takim razie zapraszam do salonu na kawke:-)

Anula ja ordynatora Dyrde tez zle wspominam... Byłam z tych gorszych bo z cesarka... ktorej on nie toleruje na swoim oddziale.., :-/

Byłaś bardzo zaskoczona ze masz bluzniaki?? Jestem sama ciekawa własnej reakcji;-) macie w rodzinie ???

Witam z wieczorka
My mieliśmy na Cypr lecieć, ale biuro podróży nam zmienić hotel chciało, a ten co proponowali nam się nie widział i tak spontanicznie na Bułgarię się zdecydowaliśmy. Nawet się ciesze, bo nikt ze znajomych którzy byli źle nie wspomina. Jeszcze się okazało, że znajomi też się zdecydowali, tylko oni na tydzień i autem przyjadą, mają córkę 2 lata starszą od Igora, więc się będzie miał z kim bawić.
Bershka to super, teraz tylko czekać na @
Ja w sumie też czekam, powinnam dzisiaj dostać i liczyłam, że tak będzie i na wyjazd już będę miała spokój:eek:
Uciekam film oglądać

reklama
Bershka a już myślałam że takiego powera że poleciałaś spirale założyć :-D;-)
A ja właśnie byłąm na izbie przyjęć z Nikolą robi mi kupki z galarety jakies i ma biegunke nawciskałam jej leków na noc mam nadzieję,że szybko przejdzie jej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry