reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witajcie :-)
ja u brata mam też małe więc jakoś stale widzę noworodki i jakoś na razie mi się nie chce ale kto wie tak za 5 lat....
Trzeba też myślec o wychowaniu a 3 dzieci to wydatki .... widzę teraz a co będzie potem.... jeszcze z 3 babami :-D

Ja się wzięłam na rogaliki drożdżowe bo Amelka sobie zażyczyła ;-) także zapraszam cieplutkie :-)

reklama
no tak wydatków pewnie będę mieć w przyszłości masę ...ale na razie dla bobasa wszystko mam po mojej dwójce a trzeba będzie kupić tylko kosmetyki i kilka drobiazgów...a dla moich starszaków też nie mam problemu z ciuchami bo szwagierka mi podrzuca i koleżanka a jak trzeba coś nowego to są dziadkowie i odpada im problem z kupnem prezentu bo zawsze im coś podpowiem bo okazji mają pełno-urodziny ,święta,mikołaj,dzień dziecka itd:-) i do obkupownia wnuków mają duże chęci więc czemu nie skorzystać?

a mój wczoraj do 1 klasy powędrował:-) matko ja się stresowałam bardziej od niego:-D a plecak jaki miał dziś ciężki! ale na szczęście część rzeczy będą zostawiać w półkach w szkole a pani kazała kupić jeszcze jakieś "liczmany" a ja nie mam pojęcia co to takiego ani gdzie to kupić:zawstydzona/y: miłego dnia :-*

Zeberka to chyba chodzi o takie znaki z liczbami na mój blond rozum bynajmniej :-D
Moja w przyszłym roku już musi iść jako pierwszy rocznik ale wcale ten pomysł mi się nie podoba... po co skracać dzieciom dzieciństwo :rofl2:

Bershka, Annaoj żyjecie???

hejka

Mój Igor też za rok do szkoły, Anula gdzie posyłasz swoją?
Zeberka a Córcia do przedszkola?
Jak dobrze, że dzisiaj piatek i jeszcze, żeby pogoda była przez weekend. My jutro do Żywca wybywamy, wieczorkiem ognisko planujemy. W niedziele chce męża na zakupy wyciągnąć, zobaczymy jak mi pójdzie.
znikam pracować

Annaoj obok szpitala na Waryńskiego ale nie wiem jaki to nr szkoły ;-) bo tu mam najbliżej ;-)
Co do pogody to zapowiadają ostatni ładny weekend też bym gdzieś wybyła ... w niedziele jedziemy z dziećmi do Figlarni a tak to czas wolny jak na razie ;-)

Anula jestem jestem ale z moim czasem ostatni cieżko
Moj 6 latek jako ostatni rocznik miał prawo wyboru czy szkoła czy przedszkole wiec wybrałam przedszkole :-) mniejszy juz musi mykac od 6 lat niestety :-/
Na szczescie szkole mam za ulica 2 min na nogach wiec luzik i jest bez gimnazjum od 1-6 klasy

Miłego byczenia w Żywcu... Ja sie tak dobrze nie mam:-D ale za to w Piatek jedziemy na weselicho do poznańskiego ... Kubus moj 2 latek bedzie 3 dni z mama sam !!!! Juz mam pietra

Ostatnia edycja:
witajcie sobotniowo :-D jakiś nowy wyraz wymyśliłam:-D te liczmany to patyczki do liczenia:-D a moja córa dopiero za rok do zerówki teraz niech jeszcze ze mną sobie w domku odpoczywa:tak:

reklama
witam poniedziałkowo
W Żywcu nawet fajnie, co prawda mój B cały czas zajęty, bo malowanie, ale dzieciaki zadowolone, więc fajnie.
Wczoraj byłam na mega zakupach, takich przed sezonem jesienno-zimowym. Byłam w moim ulubionym sklepie z butami i 3 pary sobie kupiłam:zawstydzona/y:
A dzisiaj do pracy trzba było i mój Igor pierwszy raz na piłkę, udało nam się go zapisać, ciekawa jestem jak będzie.
uciekam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry