reklama

mamy z Tychów i okolic :)

O żesz!:szok: ja nie mam salonu loreala, moze oni maja z góry ustalone ceny:dry:

Ja mam salon partnerski berendowicza z Katowic i jestem zobligiwana do loreala ale nic mi nie narzucają... jedynie co to tam szkolenia mamy i tyle a salon prowadzę po swojemu

Moje młodsze dziecko dzis cos uzarlo na nodze i ma cała stopę opuchnieta :angry:
Nie umie chodzic przez to... A miał jutro iść do zlobka bo musze na salon z rana jechac :dry:

reklama
Witam ale już jestem padnięta:-D zaraz zmykam spać a do płci to chcielibyśmy z mężem syna:-) ale co ma być to będzie byle zdrowe było:tak: bershka a smarowałaś mu czymś tą nogę?

Zeberka tak sobie mysle ze powinnam z nim pójść do jakiegoś alergologa bo skoro po komarze ma takie opuchlizny to co dopiero bedzie po ukaszeniu osy lub pszczoły

Smarowalam mu fenistilem i dawalam wapno i nic to nie dało... Teraz juz ok, samo zeszło

Zeberka a macie córki dwie??
Bershka jeśli nie pobija dziecka z adhd to dam rade ;-) zdarzały się gorsze przypadki ;-)

Co tam u Was dziewczyny ja zaszalałam w ten weekend dwie nocki z rzędu spędziłam na dicho w Kato :szok:aż sama uwierzyć nie mogę :-) ale jak chłopina wyganiał to przeca nie odmówie ;-)
Wczoraj pojechałam z Amelką na żabke w łaziskach poszalała dziewczyna bo przez dziewczynki nigdzie nie chodziliśmy bo te krostki jeszcze mają

anula ja mam syna i córkę i mały problem bo syn chce brata a córa siostrę- i co teraz ?:-D zapisałam się wreszcie do gina na piątek:-)trzymajcie kciuki!!! ależ dziś goooorąco:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry