reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witam z poranną kawką :-)
Dziś już prawie zeszły krostki z pupki Wiki :-)jeszcze na rączkach i nóżkach zostały ale wydaje mi się ze już nowe nie wychodzą :-)

Za to przerzuciły się troszke na Nikole i też jej wyszły na nóżkach Wiki ich tyle ma i żyje a Nikola jedną na nodze i chodzi sto razy na minute że ma ała :eek:

reklama
Znam to :) Moja Justysie doprowadza do płaczu skórka koło paznokcia. A moją młodszą wczoraj komar ugryzł w oko i wygląda jakbym ją pobiła nie znacie może czegoś skutecznego na ukąszenia? mam fenistil ale nic nie działa. Musze sie zaopatrzyć w jakiś inny lek ale nie wiem jaki.
Anulaaa a Twoim dziewczynką co sie stało że całe w krostach? Może to jakaś alergia na coś. Ide pić kawke po mój organizm sie kofeiny domaga

jak ja bym sie kawy napiła! ale zaraz mnie mdli jak na nią spojrzę :-( anula to faktycznie twoje dziewczynki mają nieciekawie...makosiaczek ja bym przy oku niczym nie smarowała na własną rękę,zaciągnij mała do apteki niech ci coś doradzą...a moja córa córa spadła z drabinki i przyszła z wielkim płaczem:-(-oczywiście nic jej nie jest ale trzeba zrobić scene:-p i teraz śpi-te dziewczyny to mają jakoś przerąbane:-D:eek:

Co tam laseczki słychać???

Ja dzis zrobiłam zamówienie loreala do salonu i jak podliczylam to włosy dęba mi stanęły !!
Graficy okleili mi witrynę i taka kaszane zrobili ze kazalam wszystko ściągać i na nowo! Juz nie wierze w prawdziwych fachowców z powołania.. Ekipa remontowa do dupy, agencja reklamowa to samo.... brak słów

Pocieszylam sie wieczorna pizza :-D na wagę nawet nie wchodze.. Zamowilismy na tel

Dobrej nocki

A ja wczoraj zaszalałam poszłam ze znajomymi na piwko i wróciłam spłakana ze śmiechu fajnie tak wyjść i się odstresować

Co do kawy to mnie też odrzuciło przy obu ciążach i same baby mam :-D:-D

Bershka u nas w Miko otworzyli Loreala na dworcu ale o cenach nawet się nie wypowiadam :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry