reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Dobre 3 ;-) Podoba się ale taka zabiegana byłam do wieczora ze nawet nie miałam jeszcze czasu dobrze się przyjrzeć :-D z rana zaraz obejrzę jak świeci ;-)
Ja też mam skleroze :-) jak będe w pobliżu to dam znać :-)

reklama
hejka

coś pustki tutaj

Ja miałam męczący weekend, cały w rozjazdach, bo szukam samochodu. Nawet w sobotę Radom zaliczyłam i nic, nadal nie mam czym jeździć:wściekła/y:
Jutro znowu B mnie do pracy musi zawieźć, a potem odebrać.
Tak sobie pomyślałam, że może kiedyś na kawkę się umówimy, bo niestety nie udało mi się dotrzeć. Fajnie by było.
uciekam kolację robić

Hop, Hop gdzie są wszyscy??;-);-)

Witam się w ten szczęśliwy dzionek w którym w końcu udało mi się nabyć autko
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

I jeszcze na dodatek mam dziś urlopik i siędzę sobie z moim małym bączkiem, czyli pełnia szczęścia. I jeszcze jutro jeden dzień w pracy, a później 5 dni wolnego, bo sobie zdecydowałam weekend przedłużyć.

Hej dziewczynki..... Przepraszam ze tak rzadko zaglądam ale urwanie głowy mam w pracy....

Asiu gratuluje autka!!! Odpoczywaj na urlopie

Ja tez juz odliczam czas do wieczora :-)))))

Miłego dnia

hejka

zaglądam szybciutko, dzisiaj mam urlop, ale dzień napięty bardzo, lekarz, przedstawienie Igora, a potem Młody na urodziny idzie.
Dziewczyny odezwijcie się.

Witajcie po dłuuuugim weekendzie ;-)
matko 5 dni nie gotowałam i dziś nie wiem od czego zacząć :-D jutro robie badania Wiki we wtorek przeszczep oby wypaliło :angry: kciuków nie trzymajcie może rozluźnienie tym razem pomoże :-D

hejka
wpadłam, korzystając z drzemki Alicji. Igor z B na piłce, mam nadzieje, że wróci zadowolony, po miesięcznej przerwie. Wszystko co dobre szybko się kończy, więc ja jutro idę do pracy:eek: Pocieszam się, że 3 dni do weekendu szybko zlecą, w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie też tylko 3 dni i potem dwa dni szkolenia (mam nadzieje, że tym razem się odbędzie, bo już dwa razy przekładali). A potem grudzień szybko przeleci i wraca koleżanka z macierzyńskiego, więc będę miała luźniej, mam nadzieje.
Anulaa czekam na dobre wieści.
Bershka widzę, że rozkręciło się na całego.
Zeberka jak tam u Ciebie, brzuszek rośnie?;-)

Anulla jak po operacji? Udała sie??

Za to my tez nie gorsi i lezymy w szpitalu miejskim. Olis miał potworne bóle głowy mdłości zero goraczki wysypka no i sztywnosc od szyi do bioder nasza lekarka skonsultowala to z druga i decyzja o wyjeździe do szpitala z podejrzeniem zapalenia opon rdzen.mózgowych
Biedakowi pobrali punkcje płynu owodniowego z kręgosłupa i czekamy na pon na przesiew... Profilaktycznie dostaje juz antybiotyk dozylnie najmocniejszy na opony.... Jezu tak mi go szkoda
Firme zostawiłam zaufanej fryzjerce wiecej jestem o tyle spokojna

Uciekam

Buzka

witajcie dziewczyny! anula jak tam wiki? mam nadzieję że wszystko się udało:tak: bershka trzymajcie się ! oby się wszystko dobrze skończyło:tak: annaoj jakie auto kupiłaś? my zdecydowaliśmy się na peugot partner :-)a co u mnie? jak już jestem na bb to na kwietniówkach 2012 a one tam tyle piszą że bieda nadążyć:-D -i chyba mamy tam trolla:szok: brzuszek rośnie na całego a ja razem z nim- przytyłam już 6kg :szok: a to dopiero połowa ciąży:-D i aż się boję co to będzie dalej! płci dalej nie znam bo maluch nie chce się nam ujawnić i skutecznie nogami się zasłania ale kto wie może jutro się uda bo mam wizytę;-) pozdrawiam was cieplutko w ten zimny czas ...

Ostatnia edycja:
reklama
Bershka jak to :szok:a od czego się zaczęło:szok:Matko zdrówka 3mcie się Kochani
My dziś w nocy jedziemy jutro przeszczep z nerwów już 2 nocka nieprzespana wory pod oczami stres mnie zeżre
Wiki zaczęła kaszleć rano ale myślę,że to dlatego że za ciepło w domu było :baffled:Przeszczep o 12 jutro więc 3mcie kciuki :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry