reklama

mamy z Tychów i okolic :)

hop, hop, gdzie wszystkie zniknęły??

odezwijcie się

Zeberka mam nadzieje, że piec już działa, dobrze, że jeszcze nie ma takich mrozów.
My walczymy z przeziębieniem, teraz już lepiej, mam nadzieje tylko, że na Alicje nie przejdzie.

reklama
Dziewczyny zapomniałam na śmierć o tym wątku :eek::eek:wybaczcie
Wiki już fajnie tylko ta dieta płynna 2 mies najgorsza
Odezwe się jutro bo dziś na bankiet idziemy i szykuje się ;-)

witam! piec musieliśmy kupić nowy no i się spłukaliśmy przed świętami no ale cóż;-) anula dobrze że z Wiki ok a o diecie szybko zapomnicie:tak: jak tam bankiet? annaoj u nas też po tym zmarznięciu katar i kaszel panuje....a co z berschką??? gdzie jesteś? jak się syn czuje? i kiedy będzie śnieg???:no: ja chcę białe święta!!!

Superr wybawiłam się,odetchnęłam troszke :-)
Mnie tam śniegu nie brakuje nic a nic :-) jak dla mnie zima może być od 24 do 31 grudnia ;-)
A my na tą operacje ponad 10tys wydaliśmy i też na razie trzeba poczekać z większymi wydatkami :confused2::confused2:

Hej dziewczynki

Urwanie głowy przepraszam, caly czas o Was pamietam

Z synkiem juz dobrze... Zrobił jeszcze nam jednego psikusa zaczął skarżyć sie na ból klatki piersiowej a potem ostre wymioty
Od razu do lekarza bo az z bólu wytrzymać nie mógł
Lekarz od razu kazał do szpitala do miejskiego tam kazali nam jechac na Ligote na pogotowie zeby wykluczyc sprawy sercowe. W ligocie spędziliśmy 6h do 23.00 zrobili badania i wszystko ok ale konsultacji kardilogicznej nie zrobili
Wiec na następny dzien do prywatnej poradni kardiologicznej dziecięcej do Mikolowa z nim pojechaliśmy. I znowu wszystko ok
Diagnoza lekarzy ze niby to refluks :confused: dostal debridad i polprazol i tak mamy brać 6 tyg :dry:
Sceptycznie podchodzę do tego refluksu no ale zobaczymy czy po tym bedzie mu sie cos dziać

Gdybyśmy sie juz nie slyszaly :-) to ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIAT zycze

Pa

hej! ja już dziś padam na pysior ale kupa roboty zrobiona
biggrin.gif
zostało mi jeszcze pastowanie podłogi
cool.gif
prasowanie i pakowanie prezentów
biggrin.gif
my prezenty dajemy pod choinkę dopiero wieczorem bo by moje dzieciary z ciekawości nie wytrzymały
laugh.gif
wigilia w domu z teściami a potem byczenie się przed tv i dojadanie tego co zostało z wieczerzy-a zostanie na pewno kupa więc zgaga murowana
laugh.gif
w drugie święto przyjeżdżają szwagrowie z rodzinami na obiad
confused.gif
i moje ukochane drugie święto-jedziemy do mojej mamy
biggrin.gif
ŻYCZĘ WAM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT
yes2.gif

reklama
hejka

ja mam straszny młyn w pracy, stąd moja nieobecność, ale w Nowym Roku obiecuję się poprawić.
Jak spędzacie Sylwestra? Ja niestety w domu, troszkę jestem zawiedziona, ale trudno.
Mam nadzieje na jakąś imprezę w karnawale się wybrać.
Idę do Alicji, bo B jedzie teściów z lotniska odebrać.

gdyby nie udało mi się zajrzeć to udanego Sylwestra i DOSIEGO ROKU!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry