A
*Anetka*
Gość
Wooooooooow dziewczyny jestescie kochane!!!!
Dziekujemy slicznie za pamiec i cudne zyczonka
:-) Super, ze mimo tego, ze rzadko tu zagladamy wciaz o nas pamietacie, to bardzo miluchne 

A u nas przygotowania do imprezki urodzinowej, bedziemy robic w niedziele. Pati byl wniebowziety, bo wczoraj wieczorkiem zalozylam troche ozdob urodzinowych w salonie, maly pokazywal palcem i mowil "tata wow" (tak a propo to jakos nie mozna mu przetlumaczyc, ze ja jestem mama
Moje dziecko od jakiegos czasu mowi na mnie tata :-) tak wiec ma dwoch tatusiow, hehe 
Milej nocki zycze Wam wszystkim
Dziekujemy slicznie za pamiec i cudne zyczonka
:-) Super, ze mimo tego, ze rzadko tu zagladamy wciaz o nas pamietacie, to bardzo miluchne 

A u nas przygotowania do imprezki urodzinowej, bedziemy robic w niedziele. Pati byl wniebowziety, bo wczoraj wieczorkiem zalozylam troche ozdob urodzinowych w salonie, maly pokazywal palcem i mowil "tata wow" (tak a propo to jakos nie mozna mu przetlumaczyc, ze ja jestem mama
Moje dziecko od jakiegos czasu mowi na mnie tata :-) tak wiec ma dwoch tatusiow, hehe 
Milej nocki zycze Wam wszystkim
tzn polozylismy go o 19.30 i nie mogl biedak usnac ale jak zasnal to jak kamien do 3 jeszcze NIGDY TYLE NAM NIE PRZESPAL!!!!martwi mnie bo wydaje mi sie ze jest coraz gorzej, ale tak sobie wmawiam ze woda morska mu rozpuszcza dlatego tak glosno oddycha.
Wielkie buziaki dla was
nono jeszcze koszulka i spodenki i maly pilkarz bedzie
,to ja nie moglam sie doczekac kiedy wroci