Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)!!!
Potem jeszcze wdgladne bo Nastka szrpie mnie za nogi bo chce do lapka sie dorwac 

A na naszej klasie jestem:-)KATARZYNA STROIŃSKA(MARCINKOWSKA) TORUŃ:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Przekladasz do blaszki pokrojony w krazki por i na to cieeniutko piersi z kurczaczka i lekko to vegeta,i znaowu por i kurczak i vegeta.....i tyci pieprzu mozna tez....i tak do konca sladnikow a na gore ser i przykryc folia i niech sie piecze samo najpierw na ok 150 stopni pod koniec na 200;-)M uwieeelbia, moja mala tez skubnie zawsze
A przy okazji dobra dietka bo jest to jedna z potraw slawnej diety SOUTH BEACH
Bo nic tuczacego nie ma w daniu-samo zdrowie

Do kina znaczy sie i moze gdzies wtedy do parku i na jakies amciu
Jeszcze sami nie wychodzilismy wieczorkiem odkad mala jest na swiecie
No i tescie maja z Nia jutro zostac ale juz cos kreca ze nie wiedza,wiec nawet jeszcze nic M nie mowilam,bo bedzie glupio jak nie wypali:-
wiecznie na dietach i mi sie hormony chyba zbuntowaly i bez humoru jakas jestem i pora to staremu wynagrodzic