• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Boze Gosia one cuuuuuuuuuuuuuudna a jakie ma włoski sterczace haha no nie moge no a ta bagietke to tak dorwała jak bys ja co najmniej głodziła hi hi
kiteczki piekne moja nie da se zrobic musze sprytem ja podejsc hehe

UROCZY-PULPECIK:-):-):-):-):-):-):-):-)

Moje dziecko mnie osłabia:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

słuchajcie nauczyla sie przybijac piątke i teraz chodzi i wszystkim reke wystawia nawet kwiatom hehe a ja ze smiechu nie moge:-D:-D:-D:-D:-D
umie tez mówic NIE oraz kiwac głową NIE i jak jej zadaje pytanie to albo mówi albo kiwa he he:-D:-D:-D:-D
no i jeszcze jakies 3 miesiace temu naczyła sie papugowac po kim np: jak ja kaszle to ona tez:-):tak: potem o ty zapomniala dzis zakaszlałam a ona za mna i tak chodziła chyba ze 30 min i mnie prowokowała kaszląc hehe:-D:-D:-D:-D urwis jeden

a najlepszy jest motyw jak mówie Wikus idziemy zmienić pampera a Wika jednym ciągiem odpowiada
NIE NIE NIE NIE NIE ..........NIEEEEEEEEEEEEEEEEE

HAHAHAH

NO TO SIE NACHWALIłAM CO?

Pinka- GRATULACJE ogromniaste!!!!!Spoko,chwal sie ile sie da:-DKazda z Nas wie dobrze jak fajnie jest odkrywac cos nowego u Naszych pociech;-):tak:Moja Nika sama biegnie do lazienki i przystawia sobie stopien do zlewu i jak odkecimy wode to dokladnie myje raczki:-D, schodzi ze stopnia i tymi mokrymi raczkami odklada go na miejsce i dopiero prosi o recznik wyciagajac raczki:-DNo i widzisz?Ja tez sie chwlae:-D:-D:-D
DALEJ MAMKI-CHWALIC SIE!!!po to mamay forum:tak::laugh2::-p
Gosiu - brak mi slow!Przepiekna kruszyna!Wloski zabojcze po prostu!!!!!Slicznoooooooooooosci!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kasiu-to rzeczywiscie slodko to musi wyglondac hehe:tak::tak::tak::tak::tak:

ja juz kobitki poprasowala ale kolejne sie suszy wiec jutro na nowo:rofl2::rofl2::rofl2:
ale dostałam ekstra zelazko wiec luz blus;-):tak: teraeszcze podłogi pomyje zjemy kolacyjke i nunu moze sie wreszcie wyspie:confused: chociaz watpie:tak:

a jutro sie wam pochwale co jeszcze dostalam do tatusia hehe

dobranoc wszystkim:-)

Dziekuski mamusie :-)

Pinka - dobrze ze Nastka nie wyglada na glodzona bo po tym zdjeciu z bagietka naprawde moglabys pomyslec :-D:-D:-D Ale co dziwne..jak ktos ja wizial na zdjeciach a potem nas odwiedza to mowi, ze ona nie jest taka pulchna jak na zdjeciach :-D A wloski...fakt faktem czesc wloskow jej sterczy pomimo ze juz sa dlugie :-D:-D:-D a zanim jej zmiksuje jedna kitke to jestem mokra :-D to jest jak walka z wiatrakami:-p
No i co tam jeszcze dostalas ? Chyba rzeczywiscie sie dzis nie wyspisz jak juz ucieklas...juz nie miksuj ze to mycie podlog :laugh2:

Katarzynko- Danie wdroze w zycie, bo widze ze robi sie to ekspresowo !
Mam nadzieje ze randeczka wypali. Nie ukrywam ze nam tez przydaloby si cos takiego ...bo...ah sama wiesz. Na chwile by czlowiek zboczyl z toru po ktorym pedzi dzien i noc. No ale nie mamy z kim malej zostawic, wiec kino mozemy zrobic sobie przed tv a do parku to tylko pchajac wozek :tak:

Nastka to chodzi i kaszle nasladujac juz od 5 m-ca zycia. Tym wlasnie zwracala na siebie uwage- a jak sie na nia spojrzalo to sie usmiechala. Teraz jak uslyszy ze ktos kaszle to ona zaraz tez - a jak sie jej dopowie jaki to ona ma straszny kaszelek to omlo sobie dziewczyna pluc nie wyluje :-D
A jak zauwazy ze ktos cos je i miele buzia to ona od azu zaczyna mlaskac i udaje ze przezuwa.
Ostatnio bardzo lubi wyciagac pranie z pralki i zakupy z torby... jest w siodmym niebie.
Za to nie da sobie zalozyc nic na glowe, czapki, beretki, przepaski..nie wchodzi w gre :szok: juz strach myslec co bedzie jesienia choc mam wielka nadzieje ze z tego do tej pory wyrosnie :-p
poza tym jak jej zaloze buty i wsadze do wozka to ona je musi odpiac albo odwiazac i coraz czesciej je zdejmuje :szok: A jak jej zaloze zeby pochodzila po trawce - wiec jej musze zapiac butki- ona sie nachyla odpina, i idzie dalej :rofl2:

no to uciekam..bo pewnie wszystkie juz delektujecie sie zapachem weekendu :-)

Gosia- to zes mnie podsumowala hehe

hejka ja tylko na momecik:-) bo zaraz papu ide jesc wklejam moj prezent który dostalam.........................tylko taka jakosc bo za cholere nie moglam zrobic foty skubany tak sie błyszczy ze nie wiem;-);-)i wszystko sie odbija w nim

aaaaaa.......to nie zareczynowy hehe

uciekam i milego weekendu dla wszystkich:tak::-)

Załączniki

• pier.jpg
    pier.jpg
    84,5 KB · Wyświetleń: 59
  • pier2.jpg
    pier2.jpg
    94,9 KB · Wyświetleń: 60
hej kobietki!
ja tak na chwilke, zagladam do was ale jakos ciezko mi wszystko nadrobic:-p

Pinka swietnie wygladasz, wloski masz super a Wiktorka sliczniusia i te jej oczka niebiesciutkie!!:-)
no i jak slicznie stoi juz:szok::tak:

mala-gorzatka a Nastka mnie normalnie rozwalila!! cudowna jest i jaka ma fajna buzke i te wloski sterczace!! no i w kiteczkach tez laseczka ze hej!!

pozdrawiam wszystkie mamuski i milej niedzieli;-)

reklama
Pinka no obowiazkowo:-D a w ogole to zapomnialam napsac ze pierscionek i oprawa boskie:tak:
i odrazu pomyslalam ze zareczynowy bo kiedys cos pisalas o drugim dziecku ze niedlugo planujecie takze myslalam ze jeszcze slub was czeka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry